Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u rs se provodi revizija,ali ko je dosad podmitio i opet je. ja poznajem neke od njih.u nas ima invalida koji su prešli iz 4 u 2 grupu,pa su htjeli još i penzije. ristović se hvali revizijom ,ali ona nijeista za sve.ja dobijam i pretnje ˝kad bi ti nešto reka o meni ubiću te
Perica i njegov pomoćnik Dobrica su indirektne ubice nas invalida! Pogrešno citirali Zakon u odbijajućem Rješenju. Ne znaju ni pročitati ono što su usvojili. Zapravo, znaju, ali su bestidni, pa što više invalida da zakinu, e ne bi li pomrli tokom zime dok se žalbe rješavaju.