Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doći će vrijeme kad budemo 'vatali balije pa ih bez dokaza trpali u zatvore. Sve što oni rade sada nama i mi ćemo njima... Oko za oko, zub za zub. Ako pocrkaju njihovi zločinci onda ćemo njihovu djecu trpati u zatvore.
To su ti srpski heroji i pravednici. Uvijek ih tjerati moraš..... Pichketine !!
Svi su srbi zlocinci.Genocid ne cine pojedinci .Genocid cine narodi
U Kljucu su se desili strasni zlocini. Na zalost mediji su paznju stavili samo na Srebrenicu tako da je Kljuc ostao samo u sjeni. Imam u porodici svjedoke tj. nekoliko zrtava Kljuckog masakra za koje nikad niko nije odgovarao....
Ima i Prijedor isto strasno sta se tamo uradilo. Kazu komsije, ma sutra bi isto uradili ako bi im se pruzila prilika zato Bosnjaci moraju uvijek biti spremni.
Oce li se Lukac potrudit da i ovog uvati?
I za Dodikom ce uskoro (EU) da raspise potjernicu: http://depo.ba/clanak/185368/eu-planira-sankcije-protiv-dodika-njegove-porodice-i-saradnika-embargo-i-na-policijsku-opremu
I ovaj je u svedskoj pod imenom dzim jong
Hapsi govna nikad nije kasno