Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najobičniji kokošar. Probio mi nožem gumu na "golfu" u Kiseljaku 1996 pred njegovim restoranom..
Odlicno. Treba svim ubicama po Hrvatskoj dati drzavljanstvo BIH i pruziti utociste. Ne kontam po kojem pravu Njemacka uslovljava Hrvatsku joj isporuci tipa navodno odgovornog za ubistvo imigranta? Ovako smo i mi zastili onog iz Osijeka kojeg Hrvatska trazi za zlocine protiv Srba u Hrvatskoj. Drzave stoje iza zlocina ne pojedinci i grupe zato nam je kako je.
Sta ovotreba da znaci???? Zatraziti povrat ovog catolickog zolocinca koji je "utekao" tj pusten iz zatvora. Ako to hrvatski fasisti odbiju, neka SIPA izvrsi filmsku akciju hapsenja I prebacivanja ovog gofneta u KPD Zenica. Inace jbm vam mater svima!
kako si opasan, a kada počneš pičkarati au nema te ravnog...
čovjek pobjego u EU svojima, i šta sad..
cuj pustili na dopust osudjenog ratnog zlocinca...e ne mogu da vjerujem
e velikog čuda,pa svaki mormon je oto!
Pa imal razlike u prdekani u Mostaru il Zabregu?