Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Domovini! Čemu ponovno samolažiranje i dokazivanje nepostojećeg, kada postoji pravomoćna presuda Haškog tribunaka na ove navode!?
Hoće da kažu da su veći i jači od Haga. E neka se napuše teki!
ova dvojica i jesu zlocinci i oni ce odgovarati ali to ne znaci nista dok ne budu na sudu ganic,bakir,dudakovic, i ostali ...male i sitne ribe nas ne zanimaju...kolateralna steta :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Što netraze mog punca castio bi ih
MONSTRUME I TERORISTO ORICU. POKENJAM SE NA TAJ AMBLEM TERORISTICKE ARMIJE U POZADINI.
TERORISTE I MONSTRUME ORICA I MEHOLJICA ODMAH NA VJESALA. NJIHOVI ZLOCINACKO-SUGAVE VRATINE SU DUSU DALE ZA OMASTITI KONOPAC.
ODE NASER U POZAREVAC, DA SE DRUZI SA SVOJIM KOLEGAMA IZ BEOGRADA :) LEGIJOM I ZVEZANOM JOVANOVICEM, A TAMO JE I RADE MARKOVIC... CIJELA BIVSA DB NA OKUPU, RODILA IH MAJKA :)
@edmund_hilary Naser je bio u takozvanoj RS pa što ga niste uhapsili da ste imali muda
Usrani turski kmetovi opet nesto seru...
Ispasce na kraju da su svi Bosnjaci ratni zlocinci. Sramota. Ovi u Srbiji cini mi se napravili spisak pa samo upiru prstom "e daj sad ovog", "e daj sad onog". Treba s njima prekinuti sve diplomatske odnose.
Orić možda da je zločinac, ali samo u biznisu.
Nisu ih odavno bombardovali. Poželio beograd Tomahawka.
Vidicemo kako ce (€U) reagovat na ovo cetnicko provociranje , Mozeli se reci da je fsisticka srbija bila agresor na Bosnu....!
čekaj ti EU da te spasi, ***te sa kakvim ja glupanima isti zrak dišem. jel se ti sjećaš rata sine?
@iskosa ......po tebi ,sad ce luzer bakir ili neznak ko da im odrze lekciju i uvedu sankcije ,njima (cetaljima) moze stati na rep samo €uropa "akohoce".....!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja naslova ccc, cuj "interpol Beograda"?! Valjda interpol Srbije, ne može biti Beogradov interpol!
Interpol je međunarodna organizacijama sa svojim sjedištima u glavnim gradovima, pa se zbog toga tako i piše
sud u hagu rekao je da je ono što je orić napadao po selima bio legitiman vojni cilj,a kakve veze ima beograd sa tim,treba i bosna da potjeruje i tuži kojeg srpskog generala zbog zločina na kosovu
malo bolje šlušaj šta kažu preko tv,nisam ja srbin da slažem čim zinem,a najzad kakve veze ima beograd sa onim što se dešavalo u bosni,srbija nije imala ništa sa ratom u bih,tako je rekao sud u hagu
jok,eto ja više vjerujem srpskim kafanskim budaleštinama nego prenosu uživo preko tv-a.a jesi glup,glup si za ginisa,tebe treba uvesti u knjige da te doktori proučavaju
cek, kakve veze ima beograd sa Srebrenicom i istocnom Bosnom i Naserom? koliko me sjecanje sluzi to su dvije razlicite drzave ili..? osim toga, Haski sud je rekao svoje vezano za istu temu
Pa, kad su naši glupi. Ne smiju odgovorit im ništa.
nek svota u dzepu stima, nema veze sto smo misevi.. a ovi osuli po svemu pa negdje ce proci.. pa jbt, zenin rodjak optuzen za ratne zlocine iako je u taj vakat imao 3 godine :) povuku tuzbu, sontali i oni da su ga preCHErali jbg
Mogu ga samo pofanfat gospon Komadantu.
Jeste Djuro, i kad je sve prošlo izjavio kako se htjeo vratiti da pomogne, al' mu Babo nije dao pošto je Krivaja 95 bila vitalni nacionalni interes. Svi su imali "dobre savjetnike" sa zapada. Zato nam i jeste danas ovako, mnogi ne mogu očima da se gledaju a natjerani da žive zajedno.
opet bi da se yebete pa da vam guzove poderu stranci nista nisu naucili izgleda ovi genocidasi