Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... jedno od nezvaničnih pravila egipatskih protestanata glasi: \"IF GOVERNMENT SHUTDOWN INTERNET, SHUTDOWN THE GOVERNMENT\" ... ima li neko kome nije jasno značenje ovog pravila ???
svuda izgleda sem na 24%..tu je još teror pod kontrolom bliskoistočnih sandžačkjevskih medija.nema tu demokracije još vijekovima..
ovo dvoje kao da ništa drugo nisu radili nego se osvrtali, imate jedno sedam-osam puta \"osvrnuo se\", \"osvrnula se\". Drugo, pošto vijest prenosi FENA, nije ni čudo da je nepismena, ali ipak sebe najviše hvali, ova cura je spomenuta onako, usput. Treće, FENA je glavni zagađivač autentičnog bosanskog jezika. Ja nemam ništa protiv hrvatskog i mislim da mu je mjesto PARALELNO pored bosanskog (i srpskog), i da čak, ako treba, on dominira u kantonima s hrvatskom većinom. Međutim, nemojte mi pričati da se u Sarajevu govorilo onako kako piše FENA i kako se govori u zadnje vrijeme na FTV - toliko nasilje nad jezikom je neviđeno - samo zamišljam Tarika ili nekog od \"naših\", čak umjerenih Srba ili Hrvata kad bi probao govoriti na HTV-u. Konačno, \"demokratija\" u medijima je apsurd u nepismenom društvu - a to se najbolje vidi po komentarima na ovom portalu - ne samo na ovu vijest, nego i ostale: prevladava primitivizam, nacionalizam, senzacionalizam i stotine drugih -izama.
http://www.youtube.com/watch?v=wmKXsFf3bHw
@Englez A ti si opet olicenje pravog demokrate
ovom englezu treba podhitno internet oduzeti nije to za tebe. vazda se pravis englez. nije to fino sinko..
posebno se istice shit.x.com koji sprovode teror nad svima koji ne razmisljaju kao centrala sdp tu je i ftv propagandisticko smece gebels vam zavidi ali necete dokle mislite sloboda sarajevu-stop cenzuri i jednoumlju
trebali su srbijanci izgasiti sebi internet, oni su pametni, njima netreba internet jer sigurno im je dosadno :D
Nezavisni intgelektualci sa prosjekom godina 70 pričaju o Internetu. Pa ko je ovdje lud?!
Da nije interneta koji dozvoljava slonovima da se slikaju \"pod uglom\" i napune sebi ego od strane pacenika koji su zavarani uglom, i medija koji propagiraju \"sex i grad\" stil zivota, nase djevojke bi izgledale zdravo, imale cast, realistican ego i bile cijenjene od strane kvalitetnih muskaraca, ne dosadnih internet pacenika bez zivota.
Jesu, naročito kad portaldžije promoviraju nekog svog jarana/malog ili malu od tetke, pa zabrane komentare. Ili kad počnu raznorazni bazdulji, pizdulji, jergovići i slični kukati zbog \"anonimnih šuša\" koje im zasiraju kolumnistička remek-djela.
Pa zar i u Bosni sad sjede u kuci i bulje u facebook? Haj sto mi u dijaspori jer ubi nas dosada ali sto vi po Bosni?
Ma bolje da nema interneta, vise bi se druzili u normalnom svijetu, ljepse komunicirali i mnogo toga, sad niko ne izlazi zbog tog FACEBOOK-a... ali Zivjela Bosnaaaaaaaaaaaa :)