Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGI GRAĐANI JELI VIDITE DA VAS VARAJU NA ULAZU NEMA FISKALNE KASE NITI SE DAJU FISKALNI RAČUNI MOZETE MISLITI KOJA PREVARA DRŽAVE I GRAĐANA UPOZORENJE TRAŽITE FISKALNI RAČUN OVDJE IMA POSLA I PORESKA INSPEKCIJA ALI VALJDA SU U DOGOVORU
Šta vam je ljudi dragi, opustite se malo.. shvatam da je nekome možda skupo, ali kad će biti prilike opet ih vidjeti, mislim da se može izdvojiti i provesti jedan lijep dan.. a ako vas ne zanima i ne bi otišli ni da je karta 1 KM, onda ne smarajte kritikama!!!
Može li išta jeftinije danas, kada se svakako ništa ne vidi od snijega?
nevjerovatna glupost, kakva izložba i bezobrazluk! čuj ulaz za djecu 5 KM a za odrasle 7, PLJAČKA SIROTINJE pa ko ode nek produži do jagomira!
koliko glup moras biti da odes kruziti oko \"dinosaurusa\" ccccc
ko je taj Dr Techno?
Dodikosaurus?
Ovo je Picosaur :D
...e čuj\"Centrotranstaurus\".....
Ovo je kengur nije dinosaurus!
Ovo je srpska izlozba - ko ode srbovlasima daje novac
A da li ste objavili ime dobitnika prosli put? http://goo.gl/hk6D5 Nije valjda po partijskoj i rodbinsko-prijateljskoj liniji?