Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof dr Tatic jedan od najboljih i najdtrucnijih profa na faxu
Da su svi profesori kod nas inteligentni, pametni i strucni kao prof. dr. Tatic puno ozbiljnije i bolje obrazovne ustanove bi imali...
Slusas kakve ti gluposti prica....najjace mi je to da ga MOLI USA da dodje i uzme drzavljanstvo...haha pa imaju oni prece naucnike iz rusije,njemacke,francuske, kine itd itd moliti nego nekog Kasima tamo iz neke Bosne sa nekog fakulteta koji se ponasa kao da je srednja skola- 0% istrazivanja! Sta je to Kasim molim te doprinio ekonomskoj nauci? :s Nesto ga nikad ne vidjam na tv-u da savjetuje i komentarise ekonomsku situaciju i politiku zemlje- sto bi ekonomisti trebali raditi.
Stavise, covjek ce vam i pomoci da to uradite.Nije li to cilj? Zainteresovati vas. Ili bi bilo bolje da vas kao 95% drugih profesora tjera na nesto sto ne zelite? To je u mom rjecniku TIRANIJA. Bio sam i na intelektualnom derneku i smijesno mi je citati ismijavanja imenu dogadjaja. Fazon je i bio da bude neobicno. Potrazite LIRSKU FIGURU ZVANU OKSIMORON. Mozda i skontate zasto \"intelektualni dernek“. Bili su i svi prijatelji ovog covjeka, koji znaju da cijene nesto sto je dobro. Samo tuzno mi je gledati kako mu se na ovakvom dogadjaju pojavi 5-6 studenata, a jucer na upisu ocjene bude 50-60 sa nekim raznim molbama za prolaze,povecanja ocjena isl na koja – gle cuda – covjek opet ima sluha. To samo potvrdjuje njegovu velicinu . PROFESORE SAMO NAPRIJED I NE DOPUSTITE DA VAS KOMENTARI NEOBRAZOVANIH LJUDI POKOLEBAJU. I da, da vidim te mangupe koji ce biti dostojni pa se potpisati iza svojih rijeci. Demokratija je, ne morate da brinete (part 2)
Znate sta ja mislim? Da su svi ovi koji daju pogrdne komentare obicni misevi koji ne smiju ni da se potpisu iza svog komentara,pa im je lahko blebetati gluposti.Zaista jedan veliki minus Sa-X sto uopce dopusta da se to desava. Ja sam slusao predavanja ovog covjeka u ovom semestru i svako od njih je bolje od prethodnog. Jedan veliki covjek za kojeg je vecina vas cula samo u filmovima - Dr. Martin Luter King je rekao \"Obrazovanje PLUS KARAKTER - to je cilj pravog obrazovanja\". To on i propagira. Covjek prica o svom zivotu? Pa sta? I ima sta da prica!Da nema ne bi ga MOLILI amerikanci da uzme njihovo drzavljanstvo i pod AMERICKOM zastavom bude ono sto mu mi ne dopustamo pod BOSANSKOM.Stidimo se kolektivno.NE DAM VAM za pravo da kazete da covjek ne prica o mikroekonomiji.Prica on,ali kaze vam tacno ono sto treba da znate. Svako ko zeli da nauci vise moze u svakom momentu svog zivota uzeti toliko literature da postane strucnjak veci i od prof. Kasima na tom polju. ( part 1)
Kreativni centar za kreativnije ljude!!!??? Veoma kreativno, i intelektualno. Prodavnica sesira za sesire, media centar za medije, buregdzinica u kojoj mozete kupiti burek...
Pa ako tako volite kada vam profesor predaje gradivo iz knjige, sto ste onda tako rijetki na drugim predavanjima ? :S I sto ste iskljuceni iskljuceni na predavanjima tipa statistika:S (cast izuzecima) I nije istina da ne prica o mikroekonomiji, nama je predavao i mikroekonomiju :D , i to veoma zanimljivo. Ali ono drugo sto je pricao je bilo puno vaznije za zivot, a ja mikro mogu uvijek uzeti i nauciti iz knjige, a ono sto prica ne mogu cuti bas svugdje. Pozdrav svima :)
pa i nije baš da samo propalice nisu išle na predavanja. Išla sam samo jednom a dobila sam 10. Hvala Bogu pa nisu svi kao on, inače veze ne bi imali sa ekonomijom, već astronomijom, fizikom itd. Ko zna, možda je to i bit mikroekonomije. Al tu bi već profesor postavio pitanje biti i bitka. Btw, interesantna mi je ova njegova izvedba ilahije \"Bajram dođe\". :)
Njegova predavanja su propustali iskljucivo studenti kojima je jedini cilj bio dobiti sesticu i zauvijek zaboraviti Mikroekonomiju. Profesor Tatic je jedan od najboljih profesora na fakultetu, procitajte njegov CV pa ce vam biti jasnijje koliko zna, a kada ga licno upoznate tek dobijete motivaciju da vise ucite. A negativne komentare mogu pisati iskljucivo propalice
Ovo je fascinantan profesor. Njegova predavanja nikad nisam izostavio. Svaka cast profesore. Bila mi je cast uciti od Vas.Ovi sto pljuju po radu profesora..su podli i dosadni tipovi koji vole slusat citanje knjiga na predavanjima....idite na predavanje Jadranke Kapic neka vam cita knjigu maloumnici. Ne dirajte Profu !!!
E vala ako je Tatić stručan, onda smo i svi mi. Vjerovatno je mnogima legenda baš zato što čovjek veze nema sa predmetom koji predaje, nego priča totalno lijeve stvari koje zvuče zanimljivo a počesto nemaju veze sa životom. Zato je namučio svoje asistente. Od njega ništa nisam naučila.
ko se moze prikljuciti ovom centru?? bivsi student efsa
Ovaj Tatic mozda nesto i zna, ali to ne zna ili ne zeli objasniti! Na njegovoj mikroekonomiji mozes cuti sve iz njegovog privatnog zivota, ali tesko bilo sta suvislo o mikroekonomiji! Jadno!
VELIKO BRAVO ZA PROF. TATICA!
za @Dr.med nek s ti pametan... rodila majka :) hahah
NAJBOLJI PROFA IKAD, DA JE BOGDO OVAKVIH VISE!!!!!!!!!!!
hocemo ali kad nam naprave c...e.t.e.lj.i sve porusene dzamije po g...e.nocidnoj tvorevini