Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako tvoja strana kaze da je cijela BiH ostavljena u amanet drugoj drzavi onda je ova imovina samo kap u moru...a i RH je drzava u svakom smislu rijeci i bori se za svoje interese
Drugo je kazati da je nešto ostavljeno nekome a drugo je ostaviti i pokloniti nešto nekome..Niko ne negira da je RH država idiote, ovdje se negira postojanje BIH, čim ti ljudi nezakonito koriste resurse BIH od najvećeg evropskog vještačkog jezera "livnjaci" do imovine BIH u HR vrijedne 10 milijardi i ko zna još šta, kad BIH patriote kažu kako to treba zaustaviti, vama krivo ?
Hoće li "intelektualci" i "akademici" bilo šta poduzeti ili će bezveze naglabati?
"Krug 99" isto sranje kao i "SANU"!
Da ! Dok drzava bih spava drugi pametniji biznise prave a vi i dalje kmečite i upirite prstom
Bošnjački intelekualci su najgori soj u Bošnjaka. Trebalo bi vide i znaju ono što običan čovjek ne može. Ali, oni obično šute o najvažnijim sudbonosnim temama ili uvijaju, zamotavaju i sl. Obično su dobro situirani zahvaljujući vezana sa političarima i strankama. Zar se onda čuditi što je narod uvijek iznenadjen u kritičnim historijskim trenucima. Pa, Nedime šta nam ovo rade, pa otkud ovo i ono, pa ne može to....?
zašto bi građane bosne i hercegovine uopšte zanimala naka fiktivna državna imovina, jel da čeznu za tom imovinom kako bi se onda ista kao privatizovala, kojem to građaninu treba imovina koja neće biti ni njegova a ni državna
Zar ovaj politički opušak još uvijek postoji? Stranka za bih. Eto mi smo za Etiopiju.
Znalac. Intelektualac. Činjenica znalac. A ne zna iskopat šanac!
Imal ko gram kose, od ovih intelektualaca?
Ma BIH ga redovno dudla
Vi samo znate da drobite nesto i kukate kada je prekasno, kao za Pelješki. Što niste nesto poduzeli na vrijeme, valjda je bilo nekih pravnih mehanizama. Save cemo vise gubiti dok drzavu budu vodili stranacki kadrovi umjesto struka.
Nemam nista protiv ovih ljudi, ali cesto vidim ove vijesti sjednica kruga99.... da li oni imaju neku ovlast ili nesto da izvrse pritisak ili promjenu necega o cemu nas obavjestavaju..ili su ipak sjednemo, iznesemo sta se desava i na kraju nista?
Evo i ovi metuzalemi skontali nešta, ma bravo
Za početak se zahvaliti Konzumu i istjerati iz BiH.
Misliš istjerati iz 23,7% ?
Kao zvaljavi Ljubic; i drugi su katolici prodavali ... ono sto je Bosansko ...gladna pogana rasa.''
ovi intelektualci se bave svime cm ne bi trebali gledajte kako srbija krade historiju, stavlja ljiljane na zastavu i govore da je kulinova povelja na srpskom jeziku papci akademski