Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dijaspora u Kanadi, naklon do poda 👏
EX-BiH Hahah vatra aaa, nije ovo ništa polutančiću šta tek dolazi.
posle presuda međunarodnog Suda, za počinjeni genocid od strane vojske i policije eres, kao i presude srbiji za nesprečavanje genocida, svako ko tumači drugačije nepripada civilizovanom društvu i isti je u svijetu tretiran kao nenormalan
Jesi li 95 Merhaba sa Drine hahahaha
Ovi iz Kanade su jaki pravo. Cuje im se glas dobro i daleko. Samo tako nastavite, da je do ljudi u BiH niko nikad ne bi reagovao! Vise nam dijaspora cuva drzvau nego mi sami!!!
Gidi je dokazao da je sve na prodaju…a kako slicni se prepoznaju, i novac je samo roba, a svaka roba ima kupca….
Ja što ga Dodo šipu na svim poljima. Pao je a sad ga nogama svi šutaju po zemlji.
Bravo Kanadjani!
Šta sad negatori genocida? Hoćeteli tražiti povrat novca od Greifa?
Čerčil je davno rekao : “ Kada hocete da nesto zataškate ili da nešto ne uspije formirajte komisiju “
Nije idiot Grejf slagao kad je rekao da 8000 nije taćan broj jer je 8372 LJUDSKA BIĆA, halo nekom bi bilo žao i da su mrave a ne LJUDI.Kakav kreten i jadnik moraš biti da to ne osudiš ili da negiraš.Jedino ako si ubica i zloćinac kao i taj što je to radio možeš ga braniti.Ne podržiš uvijek ni postupke najbližih ukućana što bi onda tamo nekog zloćinca,pomisli samo da je nekog tvog ubio.
Kad se na pravo mjesto pritisne sve se može. Tako će i ovi naši bosanski pravoslavci promjeniti mišljenje kad tad,samo polahko...
Samo je sud relevantan, a sve drugo je tlapnja. Činjenica i utvrđivaanje je samo sudska stvar. To niko ne može pobiti. Kome drago, kome krivo.
Kanada daje lekcije o genocidu? O zemljo otvori se.
Kanads prizna svoje prošlosti
Drage komšije Bošnjaci , da li uopće hoćete da živite skupa sa druga dva naroda u BiH . Vjerujte da ovi smiješni potezi tipa ovih instituta , baronesa , ko fol probosanskih građanskih ( bužimskih ) snaga i slično samo mobiliziraju budaletine iz srpskih i hrvatskih redova i vode BiH u propast .Ako to želite , samo naprijed , ali poslije nemojte cviliti , dosadili ste .
Dragi komšija, da bi smo živjeli sa našim komšijama prvo moramo jedni drugima priznati pa potom oprostiti grijehe...
zapeo vam buzim za oko a ravnogorski pokret se godinama postrojava i nikom nista ,sta da se bosnjaci tako postrojavaju davno bi nato bio ovde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerikanci, Srbi, Hrvati, Rusi, Francuzi, Kanađani, Nijemci, Izraelci... sve genocidno. Ne treba im institut, sve već znaju. Ubija do zadnjeg, kom god se ukaže prilika - izgleda da je to problem?