Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ono bilo bi humano to uraditi
Podrzavam.
podrzavamo svi...ali pod uslovom da se ne zove asim u vezi ovoga......pa ce nas spomenik kostati 10.5 miliona eura...
Institut Kanade a članovi Bošnjaci koji neće da se vrate jer im bolje od sadake živjeti. I ovaj je sadakar uzima pare na fazone i pali vatru u svom interesu.
Treba postovati cin koji je uradio za BiH,ali nisam za ideju podizanja spomenika.Mnogo veci odjek bio bi da se borio drugim sredstvima ne dizuci ruku na sebe.Naj vjerovatnije da ce se nasi mediji prisjetiti njegovog djela i odati mu pocast.Senad na Face tv sigurno hoce a na sramotu im ako to ne ucine.
Sram da nas bude što već nije. Godina 1993. kada je malo koga bilo briga za dešavanja ovdje. Dižite spomenik za baš-čovjeka.
Vakvine prosle, respiratori malina prosli, Jansa i non paper takodje, daj novu temu da se zabavljamo dva dna i ekat cemo na sledecu? Napredak, ekonomija, cijepljenje, pomoc privredi? Ma daj baci kosku
Cim traze sa strane to ti je zavrseno. Bosnjaci odma skokom i prije ce napravit spomenik nego nabavit cjepiva za svoje stanovnistvo.
Prvo spomenik HVO-u brigadi kralj Tvrtko pa onda ostali nek se uredaju
Na spomeniku obavezno napisati broj godina koje je UZP dobio u Hagu...
Što se mene tiče mozete pravit i spomenik Generalima Muslimanske Armije bih npr rasimu deliću osuđenom haškom ratnom zločincu sretno vam u 23%
to je bio normalan razum nije mogao gledati to sve.. kazu nakon zlocina u ahmicima. svakako je europa mogla uraditi više da rat stane i da se ubijanje zaustavi. ahmici,trusina i mnogo drugih ne bi se desilo da oni nisu gledali sa strane kako se mi koljemo .
Trebaju nam dvije ulice, jedna Bamforda i jedna Sekule Stanića!
Kaze Bake pa Asim se borio za ovu zemlju zato kad ukrade i prevari to je normalna stvar ha ja
Kako bi izgledala građanska BiH? Svi bi pričali bosanski, policijom, sudstvom i tužilaštvom bi upravljali bošnjaci? Protjerali bi, hapsili i maltretirali one koji vam se suprostavljaju? Ionako nas nazivaze genovidašima, divljacima iz šuma itd..... Bježite patriote kad vas neko pita kako bi izgledala ta vaša građanska država? Prozivam vas kukavice. Branite svoje stavove.
Ne bi bio bosanski zabranjen ni negiran čime se nastavlja genocidna politika. Razdvojili bi se počinioci i pomagači genocida od normalnih koji sada svojom šutnjom bivaju izjednačeni sa najgorim. Borilo bi se za vlast na osnovu uspjeha a ne straha....
Kako svjesno izbjegavaš odgovoriti na moja pitanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Itekako zasluzeno, vise od 99% nasih ulica, trgova i parkova
Podržavam,odmah do ''tete razapete''