Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spominjete Institut za mjeriteljstvo, a svo vrijeme razgovarate sa direktorom skroz drugog tijela (Institut za akreditaciju BiH).
@burgija Ne znam šta nije jasno, Institut za mjeriteljstvo izdaje licencu, ali je uslov za imati licencu akreditovana metoda, ocjena koje je posao BATA-e. Nemaš uslov, nemaš licencu.
jedini koji imaju akreditaciju za inspekciju ovih hepeka su...asimlab i malinalab...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kratko!! Prljava SDA kampanja!! Pred izbore lazu ponovo!!
Jedva čekam da FFF tuži Adžifejsa, klix i avaz za povredu ugleda i časti. Za pisanje lažnih i izmišljenih tekstova, za pokretanje slučaja u Tužilaštvu. Respiratori ispravni, iako su se ovi gore mjesecima trudili da napišu da ne valjaju. Davno bi oni bili u upotrebi da ovo medijsko zlo nije bilo prisutno. PLAĆENI MEDIJI LJEVICE = NAJVEĆE ZLO
Čuj SDA laže? Ja sam ŠOKIRAN!
Komunjarski smradovi..... Ti pišeš o mržnji a iza svakog slova ti viri mržnja, a "" komunjarski smradovi""" su izgradili sve što imamo možda i tvoj stan, a ovi sve uništili pa ti šupljiraj...
Ponovo politicki pritisak na direktora Verlaba prof. Badnjevica. Covjek je vrh strucnjak za epidemiologiju iako je dr tehnickih nauka. Zajedno sa prof Marjanovicem cini dvojac koji su pomogli Pfizeru razviti vakcinu. Uzimaju lopatom ali neka ih,barem nasi su
Institut za diskreditaciju BiH prije... Kad valjas ičemu i hoćeš da radiš svoj posao časno i profesionalno dobiješ smeće ovog tipa... Nek vas je sram...naprijed Verlab naprijed prof.dr.Badnjevic!!
Bitno da je malinar akreditiran...
Znaci Verlab nema akreditaciju ali sreberna malina ima akreditaciju i iskustvo za uvoz respiratore. Dosta vise igranje sa zivotima gradana.
Gospoda iz BATA-e namjerno obmanjuje javnost. Da uprostim, neko inspekcijsko tijelo moze biti akreditovano ali ako nije imenovano od krovne institucije a to je IMBIH - ne mote obavljati tu djelatnost. A ako je tijelo imenovani od atrane IMBiH-a a nije akreditovano onda MOZE obavljati djelatnost koja joj stoji u SCOPE-u. Vrlo jednostavno.
FADILLLEEEEEEEE ZNAŠ LI FIKRETA ? GDJE SU PARE ?
Prije Verlab-a, Badnjevic je radio u Institutu za mjeriteljstvo! Verlab je osmisljen u tom institutu. Firma koja nema konkurenciju i drzi monopol. Ante "sazad" Kvesic je isto politicki postavljen, ali je 100% u pravu u vezi Badnjevica i Verlab-a.
Na ovom linku je dat pregled opsega laboratorije Verlab od strane Instituta za mjeriteljstvo BiH. Jasno se vidi da imaju odobrenje za verificiranje respiratora. To što gospoda i BATA-e hoće harač je drugi par opanaka. https://cms-met.azureedge.net/nominatedlaboratories/ba95a12d-6bee-4210-a5f9-55df029906b3.pdf
Ne moze ni poljoprivredno gazdinstvo da uvozi medicinsku opremu pa je istu uvezlo.
s4e1 HD english subtitles seed: 215 leech:167
A ko ima Sebija I Bakir mamu li vam
Ima li Fikret akreditaciju za nabavku respiratora
Klix, nije ovo sapunica, nije zahebancija....ovo je pokusaj ubistva bez predumisljaja!
Medak je kupljen prljavim parama isto kao i Džemić.