Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to ima samo kod nas na balkanu u ovoj nasoj jadnoj drzavi. kako nemaju pravo?? pa svugdje u svijetu kandidat potpise izjavu da doticna ustanova (koja je raspisala konkurs) ima pravo da zatrazi uvjerenje o nekaznjavanju-kaznjavanju. cuj primila ga u poresku a utajio porez e pa svasta....
Koji državni službenik nije krivično gnjojen? :D
pa kad si u stranci i rod sa ovima sa vrha nabavit ce ti uvjerenje i da si najbolji neurohirurg
Može li ta potvrda preko štele? :O
Podjednako je vazno da svi koji dobiju posao preko ADS dostave potvrde da redovno placaju sve komunalije, jer ja licno znam "parazite" u svom komsiluku koji se na sva vrata hvale kako ne placaju grijanje i da ga nece platiti jer im ga ne mogu iskljuciti. Ne treba ni napominjati da je u pitanju porodica u kojoj su svi clanovi uvijek radili u javnoj upravi i to se zaposljavali sa stelom (sto takodjer ne kriju), i zbog takvih svim ostalima koji redovno placaju sve racune svake godine povecavaju cijene radi ovih parazita. Primas platu od drzave (i to redovno) i ne placas komunalije firmi koja je drzavno vlasnistvo ?!?!
predlažem ovim novim "vlastodršcima" pošto su svi odreda "legalisti" da izmjene zakon o radu u institucijama, te kao poseban uslov stave: minimalno 5 godina robije, tako neće imati problema pri odabiru kadrova
Yebem te državo u kojoj su sve budalaštine moguće
Zaposlen u UIO a osuđen za poresku upravu????Šta je sljedeće?Zaposliti osuđenog pedofila u vrtiću?E Bosno moja ima li tog dna više da ga konačno dotaknemo.
Izvinite:poresku utaju a ne upravu
tri moguća izlaska iz krize u BiH, 1. autobuska stanica 2. željeznička stanica 3. aerodrom...
I pjeshke ko nema za kartu...
I najgori slucaj u mrtvackom sanduku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)