Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovesti do kraja što prije i poslati poruku nečasnim ljudima u policiji.
Zašto je puštena žena od dilera Edisa Bunara? Dok je on bio u zatvoru prije 2-3 godine, njegova mama i žena su bile glavne za drogu u Sarajevu.
Ko zna šta je tu bilo....ali samo me zanima bi li “sarađivao” s dilerima i da su njegovoj djeci prodavali drogu?! Svi ti labilni slabići koji kupuju drogu su isto necija djeca.....dilerima nije mjesto na slobodi.....dileri droge su “masovni ubojice bez pištolja”....iako nose i postolje da malo glume mangupe jer su piii*kiiiceee!!!
Malo
koji to policajac ne sarađuje sa krminalcima
Dileri na aparatima
Samo neki pritvori, hoce li ikad iko u cuzu
Neka ga sto duze iza resetaka.
Daj ba koji vam je, pustite momka mora i on od necega zivjeti
brat lijepi sad na biro :D
Da ste mu dali platu pola Inzkove možda ne bi
Policijski lopov...
E da si clan VSTV ne bi vidio dana zatvora... idi kod Tegetije na savjetovanje...nek te nauci aktivnoj i pasivnoj korupciji....kako se kontrolisu narodne mase i mediji.....nek ti pokaze kako 100 000 stranacki uhljeba misli da zivi na racun 2 miliona stanovnika BIH...