Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba im smanjivati plate, naprotiv, treba im uduplati plate, a u zakon ugraditi da ih za 1KM mita sljeduje kazna od pet godina pa naviše.
inspektoru plata dodje kao dzeparac... u mitu (primanju dara)je snaga
mrs smecari jedni
Zašto ne odes u firmu svog pajde ministra mupa tk koji u svojoj firmi ima 200 radnika na crno
da bi izbalansirali tih 10% sad ce kaznjavat narod sto nema metle ispred vrata i trazit da im se sta da ispod tezge. posebno oni koji se zadese u trecoj smjeni. ipak je 10% od 2000+ KM puno. nabere se to tokom godine :)
Ma nije sve tako crno-bijelo. Znam ja inspektora koji ne uzimaju...a i oni rade po nalogu glavesina il gube posao.Pa znaju najbolje ovi iz inspekcijske uprave TK kako su igrali godinama kako im je ex direktor Besim naredjivao.I inspekciji je muka da zatvaraju ove sitne...nisu krivi inspektori, vec vlast.I ovaj papcic dosao iz p.m. oko Čelica, pa se valja sad Begi dokazati.
Inspekori imaju jedan jedini cilj a tp je potopit male da bi veliki nili jos veci
hhehhehehe pa te inspekcijske službe su KRIMINALNA LEGLA,njima nije potrebna plata uopšte,oni je zarade za jedan dan, KOJA SU TO GO0OVNAAA brrateeee
neki dan mi uletise jaranu nije bio prijavljen, zveknuse im kaznu, odbise mu od plate.
Povecat ce one sebi plate kroz mito...mamu im
Procitaj naslov... Prijatno
SVIM U KANTONU TAKO. I policiji i tužilaštvima. Da mogu inspkecije prijaviti ne samo one koji zapošljavaju radnike na crno, nego i radnike inspektore koji uzimaju bagerima, a bogami i policajci i kompletan državni aparat inače zadužen za szzbijanje korupcije. A na šta Reis iz Tuzle samo ima komentar: ALAHU MESALI !
https://www.youtube.com/watch?v=wWqDK5JBBNg sada moze na miru da guzi 70 djeva u dzehenemu
ionako nista ne rade, puno zuje malo meda daju
Ne brinem se ja za inspektore. Zaradili su oni sebi i za penzije, a i generaciji iza sebe. Nijedan ne radi posao posteno.
Ako im se ne svidja neka daju otkaz ima puno nezaposlenih. Ionako su im prevelike plate, a ne rade nista, vidi se po rezultatima.
ja cu biti inspektor za vadzinu
Pa dobro 10 godina niste imali dezura, a imali ste dobre plate. Sta je sa tim.