Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga " podkivač" 😂😂😂
Agdje su njemu lisice na bEle ruke kao i svim drugim banditima
Koga je on potkovao da ga prime u sipu?
E cuj stigao da dadne izjavu.Takva govna treba privesti u vec prugastoj uniformi.
Evo kako ce to da se zavrsi: JA SAM ZAPOSLEN U SIPI AL POSTO IMAM MALU PLATU OD NEKE 2000 HILJADE PRIMORAN SAM DA RADIM POSAO POTKIVANJA KONJA I JA SAM HTIO DA POTKUJEM I MILANU I NERMINU KONJA ZATO SAM PITAO HOCE LI SADA PLATITI ILI KASNIJE ALI COVJEK JE DAO NESTO NOVCA KAO STO SE VIDJELO A OSTATAK NIJE I AKO MOZE DA MI SE ISPLATI JER SAM JA KONJE POTKOVAO A PARA NEMA...!!!
SIPA je folklorno društvo, a ovo je komedija od države, poserem je čitavu.... SIPA je korumpirana....ima li šta novo ?
dali je dosa potkovan
Boga mi, stesao se u ovo vremena nakon afere. Neka, neka, krme debelo ...
POGLEDAJTE FILM "SERPIKO"SA AL PACINOM KOJI JE SNIMLJEN PO ISTINITOM DOGAĐAJU.SVE JE ISTO SAMO NEMA SERPICA.
ovaj će platiti ceh za obojicu
Došo lola da ga potkuju.
Sve ovo treba zatvoriti i krampu u ruke i pravi puteve.
stigao? zasto nije doveden u lancima?
Biće oslobođen zbog nedostatka dokaza...
Sad ce on u zatvir sti je uzeo novac za tegeltiju.dobrodosli u drzavu BiH!!!
plat ide kako ide,,na kraju ce najebat onaj konobar sa snimka sto nije izdao fiskalni racun a i ovaj sto je snimao,,toje to,,wellcome to bosnia
kako mozete pisati neistine...nije UZEO...samo je POSUDIO....i sad "POSTENA" covjeka koji je svjesno radio i obavljao duznost hoce da strpaju u zatvor....eto PRAVDE......(samo se zahjbejem) ...dodo, bake i cova javno otmu, javno pokradu i nikom nista...ti jado uzeo koju stoju, sad na "LIJECENJE" ...Mitex dobio novog radnika...drzava = VANAGO !!!!