Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Bože da dođe vrijeme da svako najebe i za najmanji lopovluk i nepravdu koju je napravio. Da konačno zaslužni dobiju šta im pripada, a banda takođe. Amin!
Druze nema pore u BiH u kojoj nema kriminala, pa kakvi smo to ljudi postali ? od pekara, kafica, donacija, bolnica, univerziteta??? ili smo ustvari oduvijek bili takvi samo sto je Tito dobro znao red zavoditi ?
i ovom prilikom bi onog smrdu Zeljka zamolio da skine Titovu sliku pa nek okaci Aliju jer sa Titovim idealima on vise nema nista !
Uhapsiti Samira Arnautovica na FFUNSA koji je opljacaka rektorat, plagirao radove i unistio desetine mladih zivota... stati u kraj univerzitetakoj mafiji
Svim silama napasti kriminalca Samira Arnautovica na odjeskubza filozofiju... od njega su svi prepisivali.... a on je prepisao svoje knjige i doktorat... PROTJERATI PLAGIJATORE I KRIMINALCE
Treba procesljat poslovanje bivseg rektora Envera Halilovica, najveceg krimosa u akademskom svijetu
UNTZ je leglo p0drinjaca koji su uništili školstvo i koji diplome prodaju kao na pijaci. Pošteni studenti bježe na privatne fakultete jel ih seljadija koja glumi profesore radnim danima (a na koridi vikendom) obara radi zareza dok seljačići lijepe predizborne postere profama i dobijaju ocijene na lijepe okice.
Za istinu dobijas dislajkove. Slika naseg naroda
@0gledalce Ti si malo bolesna, zar ne?
Pozdravljam ovakve poteze
Čuj,češlja, šta se tu ima šešljati, vidiš koliko ima obitelji zaposleno, nađeš sudente sa polženim ispitima i daš im iste testove da vidiškoliko će ih ponovo uraditi pozitivno.
sad ce naci da sam prepisivao na jednom ispitu to je jedino sto ce naci ostalo je sve cisto i legalno u toj instituciji
ja neznam zasto inspektori i nadlezni nezapocnu akciju za ove koji varaju drzavu sto uplacuju minimalce ostalo placaju na ruke nevjerujem da su toliko glupi da neznaju da se to radi godinama koga oni stite a drzavu slabe
zato što i inspektori a naročito njihovi nadležni imaju kupljene diplome, neće valjda sami sebi jamu kopati 😁
Pogledaj samo kako visokoskolska ustanova izgleda, ko KP dom.. gdhe to jos ima da kupis diplomu osim na balkanu..
Da vidite diplome u brckom i banja luci bilo bi vam se jasno
Bilo je u vrijeme!
Pozdravljam ovakve akcije ukoliko ce krenuti od nastavnog kadra i njihovih diploma. Ne može "proizvoditi intelektualce" neko ko je kupio diplomu, mislim može ali ne bi smio. Mada mislim da je bilo prioritetnije otici na ove seoske univerzitete i vidjeti njihovo poslovanje.
Kasno Marko na Kosovo stize
sredite tu zgradu ...gledaj rugla!!!
da su dali dovoljno sda kadru, ne bi ih niko pipnuo.