Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me čudi da je neko iz SDA
Muhamed Svrakic nije SDA nego SBIH.On je predvodio proteste protiv Sebije i KCUS.Toliko za papke.Mozda mu sada nece porusiti vikendicu,hahaha.Smrad i on i ti sa njima.
Svrakic je SDA satelit.To sto je isao na proteste, ne umanjuje njegove krimiaktivnosti! i @LordxyzRBiH je protiv ELENE i ubica sa UKC-a, a OPET krade nas kes i pravi one MHE.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast. Dad ce ovaj krimos potegnuti pricu gdje je bio u ratu
Pa zna citavo Sarajevo gdje je bio u Ratu.
Jel ovo hvala Zelenim Beretkama??? srami se vlado ks
Kad nazor hoče zemljište države i naroda, neka samo red uspostaviti nije mu Sarajevo i okolina babina
Kome je stao na zulj.
Nije vazno cija je vikendica ,ova treca i jeste grdobina od arkitekture i treba je srusiti kao i vecinu vikendica na Vlasicu ,Jahorini,Bjelasnici a na Prokoskom jezeru doslovno ukloniti sve vikendice i natjerati vlasnike da poredaju i busene na mjestima gdje su bile te klepare....
Rusi sve bespravno, taman da je moje.
Ma on je neka sitna riba nebitan je. Šta je sa onim zgradurinama do staze su skoro došli. Zaklanjaju vidik svima iza. Gdje to ima logike?
Isplati se izgleda biti serviser televizora... pa onda proći rat (ako si u SDA)
A ovi ko ostali nisu bespravno?
A sta je sa urbicidom od 100+ apartmana!?
Pogledajte samo bespravno izgrađeni objekat na Alipasinom B Faza, tačnije zgrada Trg Zavnobiha 28 gdje na istoj je izbijen nosivi zid i ugrožena statika zgrade a time i sigurnost stanara da bi se napravio kafić Baza od strane klošara ?! Godinama isti posluje bez ikakve sankcije ili inspekcije a stanari šute. Struja i voda kafića stanari plaćaju da bi se pojedinac okoristio. Kao da nije dovoljno što je prisvojena zgrada lik je namontirao i stolice bašte na sred Trga...
To je sve zbog onih pet maraka za teren
Bravoooo rusite sveeeee
pa nemojte njegovu on je bio u ratu kao i Sarajlić Asko :) :)
Svi objekti na Bjelašnici su bespravni i treba ih srusiti
valjas gluposti
Gazi sda govna lopovska pogani hayat fuj
jel ovo onaj junac sa telecom glavom?