Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve po zakonu
Neki dan afera sa studentima u Istočnom Sarajevu, sada i u Sarajevu. I jedni i drugi se grčevito bore za fotelje i varaju na izborima. I onda neko kaze, treba mladima dati vlast...
Džaba ste napustili, biće tako kako je i dogovoreno, Tako je u svim strankama, pa i ovim najkomponovanijim poput Hadžikadićeve, a što je najgore okuplili likove koji nisu mogli uspjeti u drugim strankama. Neki čak još na platnim listama funkcija koje su im donijele druge stranke. A ovamo, glamur, prenos, pljesak, skupština, bla bla. Čim su vrata otvorili pola publike pobjeglo.
Vidi ti ova Rijane :/ puna joj usta zakona, a ona sve mimo zakona devri Ccc nece da moze moja ti
Pa nije ona sebe imenovala hahaha Suprotno zakonu je postupio taj odbor, komisija ili kako već ko je imenovao
Ovaj SPUS bi se morao raspustiti. Zahiragić, Serdarević... Svi su ti odvratni stvorovi poslušnici i megafoni SDA bandita.
@N0V0STI raspustit nego šta, dok pola uprave ne bude pokriveno
ma mladi su oni... jos uce kako se to radi..
imal ovjde vise postena insana, pa hebem vam svima kuje koje su vas okotile takve da gledate samo kako ukrasti
Bas me cudi u ovoj savrsenoj drzavi