Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kaznjavaj i puni budzet i jos povecaj opterecenja na plate. Uskoro necete imati koga kazniti. Kriminalcima nista ne smijete. Kad su veliki trzni centri provjereni, bilo koji.
PA STA SAD TREBA COVJEK KUCI DA SJEDI I NISTA NE RADI ZATO JER OVAJ NECE DA GA PRIJAVI, HAPSITE POLITICARE VISE, ONI SU VECA STETA.
Malo sine malo Te ljude su zrtvovali da bi prikrili njih 300 Manipulacija ehehe
inspekcija ima hiljadu pametnijih istraga da obavi ali oni se bave sicom umjesto da puste ljude da zarade kad je ovolika nezaposlenost cc
pocnite gazdama blokirati ziro racune umjesto nsto im pisete kazne na jedno mjesec dva pa ce te vidjeti rezultata...
Koliko Ustaša ima u Mostaru?
A koliko bi balkanaca otkrili u Njemackoj? :P
Ove sve firme...ili barem vecina zarade na projektu od 5 pa nadalje miliona eura..a jadnim radnicima sto drnce citav dan ili isplate ili ne isplate...taman da ih sve pozatvaraju to je mala cijena koju radnici placaju svaki dan bez opreme, bez osiguranja, sa glavom u torbi...Ali nazalost to je mafija i na moze im niko nista
Toga ce uvjek biti ali taj koji je radio na crno zna da svi doprinosi zavrse kod poslodavca , ali zalosno radio sam 4 god na crno i uvjek sam znao kada dolaze jer svi poslodavci veci su povezani sa inspektorima ...
Predlazem INSPEKCIJI DA MALO PRETRESE I MARIN DVOR TC ALLShidi city centar tamo naj manje ima domace radne snage.
Radimo na crno trosimo na bjelo
Hahaha mora se nekako zakrpiti rupa u budzetu mamicu im.... hvala Bogu samo cekamo dan kada ce se proglasiti bankrot, i kada cemo svi otici u pm. Tada cemo barem znati gdje smo a ovako se samo tjesimo.
Znas kad smo mi bankrotirali?2001 ...samo sto nam to jos niko nije rekao
"Kod izvođača radova kod kojih su zatečeni neprijavljeni radnici nadležni kantonalni porezni uredi izvršit će cjelovite kontrole i zbog utvrđenih nepravilnosti izreći sakncije. " Jebi ti to dok kantoni nesto rade.. Nit ce ko biti kaznjen niti ce drzava dobiti pare, a neki guzonja ce moci zadrzati par hiljada KM sto je ukrao od nasih skola, doktora, penzionera i siromasne djece.. Sto raniju i bolnu smrt zelim takvim ljudima, i onim sto im omogucavaju da to rade.
moraju se platit nekako racuni
..."na crno"...tome služe navodnici...