Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabrana za Asistenta Sa prosjekom ojena 7...a ulov je da bude 9 prosjek.. To je dovoljno da se zna o kome se radi..
Citaj BolaBola SDA botu S Medicinskog fakulteta u Zagrebu nam je zatim odgovoreno: "Uvidom u popis upisanih i diplomiranih studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nismo pronašli osobu navedenog imena i prezimena."
E jbg, haj ti imaj 9 prosjek na medicini
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
neću ni čitati i znam odma da je utvrđeno ništa
Znaci studenti sa prosjekom vecim od 8 dzaba ucili ona sa manjim prosjekok postala asistent hhahha
Sebija lavice bošnjačkog naroda VEĆINA BOŠNJAKA JE UZ TEBE a ovi tariguzi soroševci petokolonaši nek ga dudlaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvor !!!
Po ovom inspekcijskom izvjestaju doticna malo ima ,malo nema diplomu.
Utvrdeno je da je njen predmet vise puta izuziman od strane nekih dekana....pa upisivale se ocjene na minderu ...
Samo spletkare !!! Eto ko vodi najvecu Bolnicu u Sarajevu i nije mi ni cudo za stanje i rasulo koje gore vlada.
koja laž pa ovo je katastrofa šta se radi
Da li se imalo stide ovi koji montiraju ovakva pljuvanja po bilo kome? Da je normalna drzava, sad bi Sebka fino tuzila sve koji su ucestvovali u ovom cirkusu i naplatila im i zadnju marku. Stoka bezobrazna. Danas Sebija, sutra ce biti bilo ko drugi.
Znaci zena nije bila na studiji u Zagrebu, podataka o njoj nema, zena laze!! Wow!! Sta niste to stavili u nasliv kliks zar mislite da ce prosjecni balknac procitati tekst do kraja??????
Jedva je zavrsila fakultet, a ovo drugo realno ne postoji, osim u krivotvorenim dokumentima
To je što je ne zato što je sposobna nego zato što su je gurali kao i po kadra javnih sluzbenika u BiH (vjerojatno i više od pola). Nekad se pitam ima li utvrđivat išta ikakvog smisla. Svi znamo da su levati, svi znamo da imaju mogucnost da se pravno brane jer je "pravo" u njihovim dzepovima.
Meni je dovoljnonovo sa prosjekom... Valjda nije bilon boljih studenata pa bas ona morala? Sve vise vjerujem da bi bolje prosli bez njih u ratu.
Zao mi ba neduznih koji su poginuli u SA za vrijeme rata . A vi FGR sto vas sve ne pobise vlasi. Ma vise volim da me Bakir krade nego Vepar ili Sup
Ne volim da me bilo ko krade. Sto si se prodo za sendvic? Duznost ti je istinu govoriti i popravljati pokvareno.
I?? Izjeo vuk magarca
Još malo 😉
Klix otvoreno mrzi Sebiju,stavlja Hambo grozne fotke,pise lazi o njoj.Valjda po nalogu Campare i Ervina Musinovica?Sebija je najbolja doktorica i institucija za sve vas.Odjebaus Hambo Maus
Opet je dakle Hrvatska kriva jer ne posjeduje dokumentaciju da je seka bila tamo na studiji ali ona kaže da jeste. A njezina je glavna.