Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan je sve gore i gore stanje...
Rifat ludi je uzasno iskompromitovao UNSA.Seljace.Dobro je neko napisao da je zaljubljeni Sekspir(vazda ganja nake zenske).
Preciznije SDA naredila da se imenuje kao i direktoricu UKC. SDA najvece zlo za bosnjake.
SEBIJA POSTAVI PROF SULJIC ZA DEKANA ONA JE BAR INTELIGENTNA I DOBAR JE LJEKAR, BAR DA ZNAS ZA KOGA SE BORIS
U ISTORIJI UNIVERZITETA CAVALJUGA CE BITI POZNATA KAO OSOBA KOJA SE UPORNO VRACALA I NIJE DALA NEZASLUZENU FUNKCIJU, HEBO NAUCNI RAD I DOKTORATE, TO NJOJ NE TREBA
Skrijelj crna guja :)
Konacno neki hajr od inspekcije. Skrijelja podhitno smjeniti. Lud covjek. Sujeta mu velicine Alpi
Ima li kraja zaljubljenom pesterskom orangutanu Skrijelju?
Skrijelj je samo podobni Dinin poslusnik. Srozao je UNSA kao niko u historiji ove ustanove. Ako nece milom, istjerajte ga dragi profesori toljagama! Taj nije s mozgom sabran.
Bravo! RIFAT SKrijelj ka doktor nauka se spustio na navo nastavnika tjelesnog odgoja. Na nivo Konakovića i tako sebe ponizii kao niko...
Kada će ovi likovi preststi da sramote ovu ustanovu, koja je mnogo starija i vrijednija od sviju njih
Skrijelj nije normalan covjek
Auuuuuh, Rifate, podviji repinu i MRRRSSH
Inspekcijo dokle ste I. Gavrankapetanovicem zašto on ne moźe biti prof.na fakultetu
Zeleni su cudo, svaka im cast...
Preciznije SDA naredila da se imenuje kao i direktoricu UKC. SDA najvece zlo za bosnjake.
čuj prosvjetni inspektor naložio rektoru? Od Dine Konakovića Kantona! Kakve su ovo nebuloze? Još neka se Sud oglasi, pa da znamo kadaija te tuži, kadija ti sudi!