Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tasiste treba vuci za kose iz automobila i brutalno premlacivati!
Tako je! Utvrditi realne cijene sa aerodroma i pobrinuti se da se postuju!
od kad su Skaku postavili sve je krenulo na bolje. Ipak je o poseban kapacitet. Vrlo nas raduje njegova lijepa garderoba i sedaka koju nam velikodušno pruža. Ma nema on je znalac i svako dobro mu bilo.
i u Saraystanu sirotinju koja jedva ubije dnevnicu vozajući turiste inspekcija kontrolira, tužni ste... Zatvorite im sve pa neka primaju socijalnu pomoć ?!
a jel uredu da ilegalni taxista naplati gostu 60KM od aerodroma do Starog Grada? a regularna cijena je 10-12KM!?
@aemilius300 je
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A je li ijedan inspektor provjerio da li je ijedan taksista upalio taksimetar? I stvarno sramota da ne znate napraviti uredan i normalan prevoz putnicima od aerodroma do centra, nego da se snalaze kako znaju i da ih guli ko hoće.
Treba uci u Sarajevo taksi i otjerati debile koji uzimaju i naplaćuju voznju po svome cejfu. Licno ja sam imao loseg iskustva sa njima. 20KM je naplatio voznju sa aerodroma do centra. Nije ni upalio tximetar. Neljubaznost, nekulturno ponasanje,smrad cigare u autu itd. Sve to stvara ruznu sliku naseg grada. Katastrofa Sarajevo taxi i more neregularnih taxi prevoznika. Inspekcija neka zaposli ljude ako nema dovoljno kadra.
Anakin kad si papak da si ti iz Sarajeva karnu bi ti uzeo 20 km
dobar potez treba sve porezovati ali kako ćete stati u kraj ovima što vozaju arape već se pare ubiru uveliko a vas nigdje nema
U redu je da se suzbije nelegalna, ali kako niko ne inspektorise 'legalne' taksiste koji su klasicni lopovi i nemaju veze sa taksimetrom. To je najveca bruka taksi prevoza u Sa i svi znaju to, ali im niko nista ne moze.
Kad su cijena taxi prevoza 50+ KM...
Treba svi mladi koji "ilegalno" taxiraju za dnevnicu da hljeba kupe, jer haj ti vozaj turiste 3 mjeseca pa zivi godinu od toga, da izadju sa toljagama na ulice. Sve srusit.
neki dan taxo izbacio ženu čim mu je rekla de će joj trebati račun...
:..nelegalni privoznici će biti sankcionirani A šta mislited a nađete jednog legalnog pa da mu date nagradu i gruhaj ha po nezavisnim TV ! Pa ljudi kad je Šaja rekao da je aerdoorm njegov, a znatel ko je on ?? MUŽ Sebijine sestre, a to je važnija ličnost od Bristnke kraljice !
Što imam osjećaj da inspekcija radi samo u Sarajevu, Tuzli, Zenici. A u Hercegovini, tačnije Mostar, Čitluk, Grude, Široki, Međugorje da ne spominjem, tamo se ne smiju pojaviti... Šta su, dole kao ljuti i opasni nabijem ih sve na rinuka...
Ako se hoćemo ozbiljno baviti turizmom to se mora napraviti. Hrpa vehabija u trofrtaljkama i kojekakvi krezubi probisvjeti nisu reprezentativan prizor za bilo kojeg turistu.
Majmuni postoji vozilo AUTOBUS samoga treba postaviti, kako bi onda krala vlast....
ne padaju mrtve glave bezveze oko toga ko će bit na štandu kod aerodroma..
Kome nije taksimetar istaknut na krovu odmah skinuti točkove...
samo oštro i ozbiljno.