Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podmaz'o habibi $$$
Dodje iz pustinje i pisa po tudjoj drzavi. A vijecnik Vogosce Haris Fazlic lajka i komentarise slike sa lavom. Sta reci kad nam vlast podrzava one koji krse zakone Bosne i Hercegovine. Plus lavovi su ugrozene zivotinje i opasne i svugdje u svijetu je zabranjeno njihovo posjedovanje. Mislite li da ce ovaj Arap voliti lavica kad naraste...aha.
Nije uopce procurila informacija vec je doticni Al Hawai obkavio na instagramu slike vise puta i uredno oznacio lokaciju. Svako moze provjeriti instagram profil a ovaj izvjestaj inspekcije je vrijedjanje intelegencije sviju nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada je kod nas inspekcija ista pronasla, osimkod sirotinje? A pogotovo na Poljinama, cudi me i da su isli tamo?
Dodje iz pustinje i pisa po tudjoj drzavi. A vijecnik Vogosce Haris Fazlic lajka i komentarise slike sa lovivima. Sta reci kad nam vlast podrzava one koji krse zakone Bosne i Hercegovine.
Policijska akademija BiH... ako su pretprošlo ljeto velikog tigra u trajektu preveli bez da itko zna, onda nema problema ni malog lava sakriti.
Evo ima posla ko hoće da radi, da se dobro obogati, uz njega i kučeviće, hatiće i slične, a ne grize te svijesti. Ipak se krv proljevala za ovu državu, ne dozvolimo barem strancima
Nije čudo da nisu još ubice policajaca, još našli, sakrili lava kod Baketa i Zebije...
Čudo bi bilo da su pronašli
Onda nije ni fadil kriv za respiratore 😂😂😂
Inspekcija KS pa oni Poljine ni na googlu ne znaju naći
Nije lav bio na Poljinama nego su Poljine bile u lavu
Drugi put inspekcijo kad budete objavljivali ove gluposti od članaka ova lažna saopštenja , molimo vas da se uslikate kod table Poljine nasmijani vedri da vidimo da ste bili tamo, jer ovako znamo da niste maknuli dalje od svojih kancelarija
NiPovci i njihova posla
SDA je naselila mafiju iz cijelog svijeta. Arape, Turke, Siptare. Svakog ce oni naseliti u Sarajevu osim Bosnjaka!
Znaci momentalna suspenzija inspektora i angazman tuzioca. Ili idemo sve isto ko kad je SDA bila...Cisto da znamo.
Uputa za inspektore i tuzioce: Uzmete njegov otvoreni IG profil, pogledate slike, odete kod njega kuci sa isprintanim slikama (za svaki slucaj da imate) i vidite jel lav bio na Poljinama ili u Dubaiu. Prilicno jednostavno. U medjuvremenu dobijete, ako potreno sudsku odluku, pa fino to napravite. Ako nema lava, optuzite ga za trgovinu lavovima. I nece se nakon toga niko koorciti
Uputa za tebe, ta slika nemože biti bilo kakav dokaz na bilo kakvom sudu. Obzitrom da se radi o digitalnoj fotografiji jer bilo kakva drugačija se nebi mogla objaviti na internetu, onda je ista mogla biti i naklikana pixel po pixel i u paintu, a ne uslikana.
Znači Lav pojeo vlasnika i otišao sam u pionirsku dolinu gdje se predao te je uhapšen i zatvoren u kavez.
Možda bi tačniji naslov bio " Inspekcija nikad nije bila na Poljinama jer ne smije tamo ni proviriti"
Mozda je na Grdonju, ili Nahorevu...