Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvih vijesti treba vise. Svaka cast!!!
Znas sta mozete uradit sa tim \"inovacijama\"? Napravite tu zgradu od 100km i bacite ostatak \"inovacija\" u svemir...jer slicni uredjaji/programi se serijski proizvode vec godinama...plagijatori jedni. Znam ja nas...j**o ti nas.
ovo samo govori koliko smo mi krivi za nacionalizam u državi. sami ga tražšimo, sami ga proizvodimo
Tek kada naša omladina napusti BiH, i kada uspije u nekoj drugoj drzavi, onda se oglase državne institucije koje govore da u tom trenutku nije bilo dovoljno novca u budžetu, te kako pojedinci nisu imali \"sluha\" za njih, i onda ih bez ikakve sramote, licemjerno svojataju nasi Bosanci/Hercegovci. STIDI se BOSNO bijedna i jadna.
A ovo ne komentarisete, je li? Mamu li vam nacionalisticku...