Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!
Koji je ovo kralj mili Bože... Bili smo na četvrtoj godini fakulteta,otišli u Dobrinjsku gimnaziju na opservaciju časa geografije kod ovog neponovljivog lika,i isplakali se... Od smijeha naravno... Savršen pedagog i strahovito inteligentan čovjek.
Debil stalno mi goru ocjenu davao od ostalih jer su mu bili drazi i ulizivali se
Učenike zamajavaju globusima..a sva djeca znaju da je voda uvijek vodoravna i da se okeani ne mogu iskriviti i poprimiti sferičan oblik.
Svaka čast. A činjenica je da su djeca i mladi puni informacija, ali uglavnom nebitnih. Imaju informacije, ali ne i znanje. A to je svakako posljedica i lošeg obrazovnog sistema.
Vedran Zubić je pravi profesor. Znam dosta omladine kojima je predavao. Svi ga hvale. Malo je takvih profesora i pedagoga. Profesore svaka čast. Imate našu podršku.Bravo!!
neka malo opustenih tema i likova
zemlja je ravna!
Djecu treba motivirati za znanjem i stranim jezicima, a onda usmjeriti na napredni zapad, što dalje od zaostalih i korumpiranih SDA, HDZ, SNSD, i ostalih lopova! Ovdje perspektive nemaju!
Ovakvi ljudi sve oko sebe cine boljim.
Pametan dečko
Rođeni nastavnik. Na časovima je uvijek bilo zanimljivo, čovjek nas učio da ne budemo ovce. Svako ko je htio da sluša, mogao je čuti.
Svaka cast, vecina ucenika zavoli neki predmet zbog profesora i njegovom ‘zanimljivom’ pristupu tom predmetu. Nazalost malo je takvih. A isto tako dosta ucenika i zamrzi predmet koji profesor obradjuje radi reda. Zakljucak: profesori bi trebali, ma koji god predmet predavali, zanimljivije i kroz dosta nekih ‘zabavnih’ strana, zivotnih primjera itd.. ucenicima ‘docarati’ nastavne cjeline i oblasti.
Naravno da djeca nisu letargicna a po najmanje glupa! Treba pridobiti djeciju paznju na njihov nacin! Uvijek sam govorio jedinica je ocjena predavaca (ucitelja,nastavnika) jer mozes misliti koliko je djetetu bilo ne interesantno da nije zapamtio ni za dvicu?
@gooUser922337x54 Vidis, djeca uglavnom nisu multitasking osobe. Tesko da mogu pratiti lekciju i Instagram istovremeno. Svaka cast nastavniku koji danas smije i stisne pa da uceniku zasluzenu jedinicu!
Nije problem sa djecom.. problem je sa nastavnicima. 99% nastavnika nezainteresovani za rad sa djecom, inace samo traze nacine da eskiviraju sa posla i da naplate kojekakve komisije itd...
Dvije najvece legende Dobrinjske: Veca i gospodja Subhija Kamenica :D