Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sljedeće? Možda da uvedete vjeronauku kao obavezni predmet na svim fakultetima, ili možda da u krugu od 100 m od svakog faksa podignete montažne bogomolje svih konfesija, kako bi studenti mogli brzo i efikasno usred ispita ili predavanja izaći i obaviti sve svoje vjerske obrede?
teheran džalalabad kandahar sarajevo. eto šta nam radi SDA sjeme im vehabijsko
svugdje u svjetu studenti dizu revolucije samo kod nas klanjaju ,ah da zaboravio sam pa mi nismo drzava ( bosna cjela iz tri djela )
Dje ćemo na slijedeću dzumu? U Ministarstvo?
Naravno... zna se čiji su to bastioni
ovo su bili incijatori oni sa Politickih nauka 😂
Savez protiv umjerenih sekularista ili skraćeno SPUS :)
alauegber
Meni je ovo katastrofa
UStav BiH : BiH je sekularna država ! ILI JE NEĆE BITI što bi reko Mile UStav kantona Sarajevo: Kanton je sekularna teritorijalna organizacija. Nije vjerska niti se može nazvati županijom, koje jesu vjerske teritorijalne opštine. Naputak Miletu: Neki mogu slaviti svaki petak a ti ne možeš ni 9.ti Januar ! Eto sad traži preispitivanje ove odluke i navedi da i ti imaš pravo na vjersk slobode ko muslimanski studenti u Sarajevu uz podršku IZ al ne drugih vjerskih zajednica ! :)
BAkir će opet završiti kod Sebije na aparatima ! BAlije marš iz univerziteta imate svoj islamski pa tamo !
Komunjare na aparatima hahaha
Alahuegber stize podrska sa svih strana svijeta! Islamska Rebublika 24%!
Israfile puhni vakat je