Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mater vam vasu balijsku
Sta ce raditi desetine hiljada mudzahida kada zavrse sa krstasima u Iraku i Afganistanu.....saznat ce cetnici uskoro! ;)
Kada će prestati zloupotreba i blaćenje termina \"nacionalista\"?
Zelio bih da pokrenem zanimljivu anketu: KO JE, PO VASEM MISLJENJU, INTELIGENTNIJI I PISMENIJI: PIPO (MOJ) ILI AKADEMIK? Mozete glasati na ovom site-u jos dva sahata, a dvoje sretnih glasaca ce dobiti vrijednu nagradu: vikend sa Naserom Oricem!!!!!
Znate li kako je fino ovako odavde gledatikako se jedete vi dole maleni. Kuhate od mrznje. Neka i zasluzili ste. Ima nas ovdje nekoliko normalnih ( ja srbin, kum hrvat i prijatelj musliman). Meni srbinu je zao zbog srebrenice , jaranu musi zao sto su srebrenicani trazili zlo, a moj kum se smjeska njemu je kaze zao svega. A vas nam je toliko zao da se cijepamo od smijeha kad cujemo onoliku pamet kako kipi. Nas najvise interesuje ona stvar i dobro auto a hrane ce biti. Mi smo ti ovdje poturice ili narodski posvedice. A vi prave poturice i pravi cetnici i prave ustase JEDITE GOVNA kad vec nemate sta da guzite i sta da vozite.
TUZIT CEMO VAS DJUBRAD FASISTICKA6CETNICI SRBI SU GENOCIDNE FASISTICKE UBICE! Tuzit cemo vas i trazit PRAVDU!VRIJEME JE DA SRBIJA BUDE KRIVA KAO GLAVNI KREATOR I UCESNIK GENOCIDA NAD BOSNACIMA-MUSLIMANIMA PO CIJELOJ BOSNI i HERCEGOVINI,SRBIJI,SANDZAKU, CRNOJ GORI! TUZIT SRBIJU POD HITNO,MASIVNO,INDIVIDUALNO PA DA VIDIMO DAL CE SE SEPURIT I SMJET PISNUT,A I ONAJ GENOCIDNI PREMIJER DODBIGK U BANJA LUCI,LOPOV STO POKRADE NASU DRZAVU! Bosnjaci tuzite Srbiju i trazite pravdu,za sebe i sve vase najmilije! Ugusite za sva vremena cetnicke-srbske horde ubica-fasista!Ne cekaj tuzi,imat ce srbija i MZ-a,Haaski sud i sud za ljudska prava u Strazburu materijala da dokrajci ovaj nebesko-fasisto-cetnicko-krv olocno-primitivno-histericno -fanaticko-genocidni narod srbskog cetnickog mentaliteta opasnog za normalne i humane ljude! Nama ne treba ratovat,samo tuzit,svak individualno,od toga se srbija plasi,jer zna da ce bit gotova za sva vremena,tuzi Bosnjak-trazi pravdu,trazi odstetu i trazi da srbija bude kriva za sav genocid nad tvojim najbizim i drzavi Bosne i Hercegovine! TUZI!!!! BOSNA4EVER!
Grupu treba ostaviti da nas uvijek podsjeća s kim imamo posla pa da nikad više ne dočekamo rat nespremni. Nek se vidi šta četnici misle o nama, bosancima i hercegovcima svih vjera.
KATASTROFA. GADITE MI SE, FRUSTRIRANI BEZIMENI KRVOLOCI> FUJ. ne mogu vise niti sarkasticano odgovorit na ove \"komentare\". DNO DNA. SA-X moderatori!? Mislim a je vrijeme ukinutu ove bezimene. Ko hoce da komentatrise- uvedite registraciju s podacima o punom imenu i prezimenu, licnoj kartu, debitnoj/kreditnoj kartici....... Pa nek oda baljezgaju
@dijaspora ickice mala dijasporska srbi ratniciii hahahhahahahha pozz za sve koji su dali doprinos o zatvaranju ovog cetnickog pokreta
nakon otvaranja, pokrenuta je grupa koja se bunila i radila na tome da se morbidna grupa zatvori. Uspjeli su, a pokretaci te \"antigrupe\" su bili momci iz Srbije !! Svaka cast !! Grupa \"noz zica srebrenica\" je izbrisana !! A predlazem urednicima ovog portala da malo pociste komentare pojedinaca. U ime nevinih zivota koji su izgubljeni u raznim glupostima nasih naroda...
I NARAVNO..... ... REPUBLIKA KOSOVO!!!!! ;-) :-D AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!!! MAKAR SU ŠIPCI JEBALI MAJKU ČETNICIMA U REPUBLICI KOSOVO I TO BEZ PRAĆKE I NOŽA, A ČETNICI (I VELIKI DIO JADNIH TAKOZVANIH SRBOVA) SE HVALE KLANJEM PREKO 8000 NEDUŽNIH I NENAORUŽANIH CIVILA!!! GENOCID U SREBRENICI MOŽE PODRŽAVATI SAMO TAKOZVANI \"SRPSKI\" NAROD, KOJI NEJMA NI LICA, NI STIDA, NI VJERE, A NITI OBRAZA!!!!!!! FUUUJ, GAMADI SRBO-ČETNIČKA-HITLEROVSKA!!!!!!!!!!!!
Ja vam komentara u PM. Na forumu ima tema o ovome preko 20 stranica. Raja sa SA-X foruma se pridruzila grupi protiv debilne stranice i ta PRVA debilna stranica je zatvorena. USPJEH. Medjutim balavci otvraju nove, koje se prijavlju odmah fb-u. Dakle akcija je tu. :) DOK KAZES KEKS TU JE SA-X :) A sad smirite i radite sta. Vozdrica
Iako je za svaku osudu pojavljivanje grupe noz, zica, srebrenica na facebooku, mislim da bi nasi komentri trebali puno vise da se fokusiraju na sljedeci problem: kakve se to mlade generacije odgajaju u bih i cemu ih mi, malo stariji, ucimo. Kratki osvrt na nadevne komentare povodom teksta o diskriminaciji roma, mislim da smo vrlo lijepo pokazali kako u bih niko nije sposoban da prihvati,ma cak ni da tolerira, drugacije od sebe. Cak i najpozitivniji komentari o romima svodili su se na to da trebaju postati kao \'mi\'...Ono sto je po meni najstrasnije jsete da smo dopustili da se od rata do danas odgoje genracije malih monstruma, fasista i da kao zajednica, pa cak ni ova virtualna, nismo se potrudili da ih ucimo nekim drugim vrijednostima osim da mrze drugoga i drugacije, i da na toj mrznji grade svoje buducnost. takoder, mislim da bismo komentare trebali pisati sa svjescu da to mnogi citaju i da medu citateljima ima najvise mladih ljudi koji preko naseg pljuvanja i psovanja UCE da budu to sto mi onda osudujemo. pozdrav svima
AKADEMIK@ Ako ti mislis da si sa takvim izjavama ista bolji od ovih bolesnika sa facebooka onda se grdno varas, isti si bolesnik kao i oni. Samo idiot i poremecen covjek moze da slavi genocid i ubistva bilo koga. Stop fasistima i nacionalistima u BIH kao i u cijelom regionu.
Na zalos stoje to tako! al razloga za brisanje nevidim,toje samo jos dodatni motiv i dokaz sa kim sve imamo taj neki suzivot,to jest mnogi vajni bosnjaci te ostali su zaboravioli ratna stradanja te za kraj i srebrenicu a ovo je samo da ih potsete na proslost te da nacionalizam kod nji jos postoji. Usvemu ovome vidim jedino nacin brisanja tog nacionalizma da se Kazni srbija kao glavni pokretac svih ratova na balkanu,te sprovodzenja pljacke i genocida nad civilima,i to da plati naneseni bol, pljacku,ubijanje civila na dugorocno tako da zapamtenove generacije,onda im nebi padalo napamet .