Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srez Stolac ,popis stanovnistva 1931 godine: srba -10,000,bošnjaka-10,000,hrvata -20,000
Ne razumijem zasto neko ko je napustio drzavu i ima neko drugo drzavljanstvo ima pravo glasa? Zato sto provede 10 dana godisnjeg u BiH? Ima li smisla da se takve osobe pitaju ko ce biti na vlasti?
@zabih94 Ima li smisla da su hrvati fašisti nad Bošnjacima u Stocu izvršili etničko čišćenje i nazvali Stolac hrvatskim, iako nikad ni po čemu nije bio hrvatski???????
Moju bosnjaci preuzeti Stolac, samo to pobjedjuje fasizam
@FinciSejdic imali su Muslimani 91 a kasnije Bosnjaci priliku ali su se priklonili JNA izrazavajuci bezrezervnu podrsku prolasku tenkova kroz Stolac i bacajuci cvjece na njih. Kako bi ti isti tenkovi ravnali po Ravnom i ostalim mjestima BiH.Hvala im od srca.
@danko.marin I opet bi mi pustili srpčad da vas mlati ako pođu...........reci gdje je fašističko-zločinački hvo pucao na genocidnu vrs...nigdje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemože, sljedećiiiii
A šta je inicijativa za Stolac? Udruženje kafića? Nezaposlenih? Penzionera? Otpisanih?
Hoce lopovi da kradu, a fali im vremena.