Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nastavak rata drugim sredstvima !
U cijeloj BiH traje utakmica muslimanska liga protiv krscanske i obratno. Nerijeseno zasad.
dodji sebi dok(ako) jos imas kome ... \"osvojiti budzet \" hmmmm nisu devedesete bolan sve po zakonu i saburli
Pa ne razumijem, kakvi zakon, kakva ustavnost. Sto Dodik dopusta da mu Tihic fuseri po RS-u?! Koga vec briga sa BiH i Federaciju sto oni nisu sposobni da odredjenim tempom obave svoje stvari. Osvojiti budzet RS, nebitno sta neki ustavni sudovi odluce!
Fashističko- staljinističko- reketaško- mesarsko- crnokošuljaška bagro, na čelu sa Zlajoglu-begom, PUSHIONA vam je! Stop majorizaciji bilo kojeg naroda u BiH! (A vi, mali šagolji & bakiri & đoge sa www.kand.ahar-x.com serbez brišite!)
Sebi dozvoljava da kaze svaku formu mrznje BiH a onda se pravi zrtvom iste. Psihopata kojemu nije mjesto u vladi nego sa kumovima na Siciliji.