Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni u jednoj mogucoj varianti Jajce ne moze biti u nekom Hrvatskom prostoru ! Prvo sto je tu Bosnjaka vise a trenutno za 3% 49/46 sa tendencijom rasta a drugo sto je Jajce okruzeno travnikom donjim vakufom i bugojnom tako da je naj bolje da dva naroda dijele i dobro i zlo a sve ostalo je utopija i nece nikada proci !
U slucaju obnavljanja sukoba Jajce se vraca Hrvatima s obzirom da ga je HVO uzeo od Srba a ne armija RBih
Sacuvaj me Boze rvatske kulture i srPskog junastva.
Sam ti Nik kaze - RomanijaBluz. Zamisli koliko si nesretan, rodio se na romaniji :(
Opet posrbljena i pohrvacena manjina kaka. Pogledaj il nesretnicima kiki mrze svoju drzavu, upisa poganih. Pa ima li takvog poganluka, takve zavisti i takvih nesretnika bilo gdje na svijetu
jajce je mjesto gdje su turci zaklalai naseg kralja tvrtka kotromanica kad su napravili invaziju na bosnu, sto se mene tice sve sto je tursko treba sravnit sa zemljom isto kad bi njemci stavljali hitlerove retorike a ovi nasi jugo slinamu pale na to treba i tkve poravnat sa zemljom!!! bosna nikad nije bila turska niti ce ikad sve dok je zivih hrvata i srba branit cemo je od teroristicke stoke do zadnjeg ko 41. i ko 91. 😃😃🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸🇭🇷🇷🇸
@TvrtkoKraljJajce Tvrtka? Magarac nije Tvrtka nego konvertita na strano katolicanstvo Ostoju i nije u Jajcu, nego Kljucu. Inace Ostoja je pobio jako puno Bosnja sto nisu zeljeli prihvatiti Bosni strano katolicanstvo i ortodoksizam.
@CrazyNorth Nismo mi bili nikakvi hriscani glupi magarac, nego krstjani. I hriscani i krscani su ubijali krstjane. Tad hriscana ni u Beogradskom pasaluku bilo nije. Niste bili sljegli sa Karpata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Di ste bile 1463.godine, a tada ste napadali Jajce, ubili kralja, spalili grad, a sad se kurčite sa zastvom s ljiljanima koji siboliziraju sveto trojstvo, što nema nikakve veze sa muslimanima
@MIHAEL1 Opet sumadijsko licke lovacke price?
Turci se kurče, ne Turci, poturice. Di ste bili 95.godine, a nije vas bilo ni 45, ni 43.godine uvjek ste negdje drugo kad se donose važne odluke.
di ste vi bili do 1900?
@5 Korpus baby Bili smo gdje i sada. To dokazuju bosanski velikaši Hrvatin Stipanć , Grgur Stipanić, Hrvatin Vučković, Vukoslav Hrvatinić, Stipan Hrvatinić, Vuk Hrvatinić, Vlatko Hrvatinić, Pavao Hrvatinić, Hrvoje Vukčić Hrvatinić, Balša Hercegović Hrvatinić, koji su kraljevini Bosni vladali od Kotor Varoši, Lašve, Jajca, Uskoplja, pa do Glamoča i Livna? Odakle tebe u Hrvatskom Bišću i Krajini?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nije Vas bilo ni 1943.,1945. ni u kakvoj važnijoj odluci, sad vi neku priču, mi bošnjaci-muslimani, pa svak zna kad su se stvarale nacije. Trebate imati svoj teritoriji, a to je sad nekih 23%, a na ostatak baš i nemate nikakvo pravo.
@MIHAEL1 Po kojom to pravu tvrdis?
Šta se bunite turci. Vama svakako ovdje nije mjesto!!
dodji mi to u lice reci balavac
@bojovnik9 Jesi ti to sumadijski turbo folk ustaso?
xddd
Ovi su kontra segregacije i sl. a ovamo siluju jadnu djecu i nameću im ono što oni NEĆE ... Pusti djecu, oni bolje znaju od ovih MATORIH i OBUĐAVJELIH SDA odrtina . . . !!!
Do petoga razreda srednje škole nisam znao šta znači musliman, katolik, Bošnjak ili Hrvat...do tada sam živio lijepo
Hrvatska politika je najprimitivniji oblik vladavine koji se može sresti u svijetu danas.
Bosna Bosnjacima kome to ne odgovara nek ide u rezervne zemlje.
Nije to sporno samo je to na 23,7 teritorije BejHa hihihihihihi
@franzifranz Jeste ali kad bi ignorisali AVNOJ i nas kraljevski grad Jajce, gdje su udareni temelji i granice moderne BiH. E sad posto se historijske cinjenice i realnost ne mogu ignorisati jedino ti preostaje da sanjas tih 23%.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Ugledni jajački Bošnjaci" hahahahha
Ovdje je hitno potrebna intervencija @BabaStana1925 il nek salje sestru svoju BabuLuciju1925
Jel to majka Alena Muhića ?
Hahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Valjada i Hrvati jednom shvate da ne mogu zivjeti u Bosni a raditi po Hrvatskom programu i uciti o Hrvatskoj a ne svojoj rodjenoj zemlji ! Ok volite Hrvatsku to postujem ali zar nije prece uciti o vasoj Bosni
jes ti glup?