Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god i kako god mi smo tamo gdje je:najgore, najopasnije, najruznije... ipak smo mi za sve krivi. Jer smo mi birali ove ZVIJERI.
Demokratija to je izmišljena riječ. Potiče od grčke riječi demos što znači narod i glagola kratein što znači vladati . U praksi je teško primijeniti . Ove gore navedene zemlje što se smatraju demokratskim ubise svoj narod po džepu svojom demokracijom. BiH treba samo jači zakon koji će biti jednak i pravican za svakog građanina.Za mene je BiH prelijepa zemlja samo da postane pravna država.
zar nije sve med i mlijeko, džabe voda, struja, fabrike rade u 3 smjene i povrh toga traže da se uvoze radnici. To ništa a ?
Pa kad su muslimani u vlasti, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nisam znao da ti se mama zove Vlasta?!
Dobra ova Hibridna što jest jest !
Krivi su srbijanske i hrvatske sluge, tj. vlahadija i skutorija.
@Alienist. Takva je situVacija...
Tugo moja
Kanada zelenija nego SDA plakati po šeheru
Ma ja. Malo na službeni benzin, malo na ukradenu struju.
Zayebaju nas ovi procjenitelji, ovo je čisti primjer totalitarizma pa još i gore od toga, nas handre tri faraona pa je i tri put gore nego u Sjevernoj Koreji ...!!
Čim pročitam "ugledni britanski" odma znam da je tačno tako kako kažu😜
Realno ovo je glupost. Koliko god BIH imala problema ona ima više slobode štampe i demokratije nego Maroko, Zimbabwe ili faking Tanzanija
"Slobodu štampe i demokratije" zasigurno imamo bolje od gore pomenutih država ali su nam rad sudstva i policije na Afričkom levelu! Korupcija, kriminal, nepotizam su glavni indikatori zašto smo uvijek ovako nisko rangirani u svim sferama života (ekonomija, politika itd).
Sta kazu u ruandi,hoce primat nas iz bosne,ja bih da se prijavim😁😁😁
Jesmo najebali...
mi smo trebali biti posebna kategorija hibrida....feudalno robovlasništvo