Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viva Montenegro!!!
@M00STarskiRambo "Mi više nijesmo Crnogorci nego Srbi" Crnogorci su 1991 predstavljali 90% stanovništva Crne Gore...i onda su nastali tkz. Srbi u CG. VIVA MONTENEGRO!!!
@M00STarskiRambo e hvala za skriptu! Nisam već dugo imao top komentar od kako mi hejteri konstantno lupaju minus i report. Hard life for Rambo on Klix.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sve naše komšije se rješavaju Srba dragi Allahu i nasu Bosnu spasi belajskog naroda
@ehoo ...čiju vašu???
Muslimani iz Crne Gore podrzavaju svoju bracu Srbe u nastojanjima da sa trona skinu najveceg kriminalca na Balkanu u zadnjem vijeku ! Zaista ne razumijem gdje vam je obraz, VAMA koji natezete na kriminalnu stranu MIla Djukanovica protiv Srba ? I onda se cudite sto niko nece sa VAMA...
Kad protjeraju SPC iz Crne Gore,eto je opet u BiH ...Neda se usranom do potoka...
Sto se rođaci kače
Ne treba ni suzavac ni shok granate. Pojedinci i huskaci se kriju iza grupe. Na zapadu se radi ovako. Kamere sve snime. Snimak se pregleda na tanane u policiji i identifikuju se osobe. Onda, poslije par dana, policija pokuca na vrata i preda poziv za sud. Slijede kazne kojima se plate radnici koji ce to prefarbati i pocistiti. Kulturno i bez povisenog glasa. Zacas se stvari dovedu u red.
Srbozlockani...
Šta je u stvari problem sa tim "zakonom o vjeroispovijesti" u CG?
Ok hvala iako je objašnjenje navijačkog karaktera
Tacno ce ostati na beogradskom pasaluku.
MRAK, PRIMITIVIZAM, VJERSKA ZATUCANOST -kratki opis SRPSKOG naroda ! Sa svim KOMŠIJAMA su ZARATILI -Hrvatima, Bošnjacima, Albancima, Crnogorcima pa čak i sa nekomšijama Slovencima ! Kažu neće u NATO jer ih je BOMBARDIRAO! U prvom i drugom svjet. ratu je stradalo 1,7 mil SRBA od AUSTROUGARSKE i NJEMAČKE ! Danas u AUSTRIJI i NJEMAČKOJ živi oko 600.000 SRBA !
Ko ih jebe, i jedne i druge...i crnogorci su izvrsili agresiju na BiH, zajedno sa ovima s kojima se sad kolju, a jos nisam.cuo rijeci izvinjenja...Sad se pobijte izmedju sebe.
Tako je.
Mile samo trpa ne vadi...
Zao mi je Crne Gore ali znam da ce Srbija izazivati ovakve incidente sve dok ih neko ne oklapi po glavi,bitno je da nema mrtvih ali izgleda da je pocelo
Kakvi građani,rušitelji Crne Gore i srpski plaćenici ali jbg sve se vraća sve se plaća ,crnogorci su Bosnu hladnokrvno napadali zajedno sa Srbijom i koliko znam toj agresiji je više otpora bilo u Beogradu nego u Crnoj Gori.
Srbi rovare i opet traže sukobe. Jednostavno, oni nisu u stanju da žive u miru.
Crna Gora i Srbija to je jedna familija ali pod srpskom čizmom
Lazemo da hocemo veliku Srbiju,lazemo preko crkve i podrepni petokolonasa srbijanskih....