Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beba mala izgrižena ovo je strašno, odgojateljicama treba u vrtićima ugasiti internet eeeebo im Instagram kafe i cigare majku nepažljivu
gooUser1704835515 Jel ti radiš u vrtiću? Daj klix nam naziv ovog Vrtića haj da ljudi znaju
@miloradro....tebe treba tući svaki dan kad si takav kretten!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Objavite koji je vrtić u pitanju!
To je beba . :(((((((((((((((((((((((((((((((
u današnje vrijeme najlakše je otvoriti vrtić, 3 žene na mobitelu djeca se igraju bez edukacije
U ovom vaktu treba dijete odmah naucti da se brani,kako god...
Imam sina od dvije godine.Nikad nikoga udario nije ili ugrizao.Ovaj period je tipičan da djeca kopiraju nas starije,ono što vide.Tako da ne razumijem komentare tipa " ovo je dječije ".Ostavila sam nakon porodiljskog dobro plaćen posao da bih bila s njim kući,i kad ove stvari vidim ,ma koliko umorna bila znam da sam ispravnu odluku donjela.Ovo je strašno! Roditelji naprijed! O ovome se ne smije šutiti!
Sama imam sina od dvije godine.Nikad nikoga nije ujeo,udario.U ovom periodu djeca kopiraju svoje roditelje,osobe s kojima provode vrijeme.Tako da ne razumijem komentare " da je to dječije".Ostavila sam posao da bih bila s njim kući,i ovakve stvari kad vidim ma koliko umorna bila sigurna sam da sam pravu stvar napravila.Roditelji,samo naprijed! O ovakvim stvarima se ne šuti.
Ovo je iskljucivo odgovornost vaspitaca! Po slikama dijete je bas malo, uzrast za jaslice, te vjerovatno privatni vrtic iako nije ni toliko bitno. U tom uzrastu djeca grizu, sva djeca i tu nema izuzetka. Medjutim, ako je bilo kao sto kaze majka nakon odgledanog snimka da je bilo coporski, a obzirom na broj ujeda tako i izgleda, i sve to dok je vaspitacica fejsbucila, onda je ovo za zatvora.
Još samo okarakterišite ovo kao buling 😂😂😂 Kako retardirana generacija roditelja
Bože sacuvaj
Kako mislite otisla na godisnji odmor "Naredne sedmice je majka tražila odgovore od vrtića gdje joj je rečeno da je vaspitačica, koja je čuvala njeno dijete u tom trenutku, otišla na godišnji odmor."
Kakvu debilnu generaciju majke prave od svoje djece. Pa djeca se u vrticu pogrebala.i sad je to skandal. Gospođo draga tvoje dijete ce biti nesposobno i odbaceno radi tebe. Ti misliš da ga stitiš a u stvari praviš debila sa kojim se nijedno dijete nece igrat
Citam komentare i kontam jel.ovo paralelna stvarnost. Djeca u obdanistu se počupala. I to je skandal. Mozda uhapsit djecu od 3 do 6 godina jer ujedaju. Neka očvrsne i neka se izbori..prvi prpblem.koji mama plačipička ne bude rješavala dijete će na tabletama.i psiholozima završit. Ja sam odgajan ujeo te- ujedi ga. Udario te - udari ga. Nemoj prvi al uvijek vrati.
Da li si ti svjestan da nisu sva djeca u vrtiću iste dobi, i da u tom uzrastu razlika od godinu dvije igra ogromnu ulogu? I mislis da ovolišnom djetetu možeš reći kako da se brani? I ne roditelji, ali vaspitačice definitivno treba da odgovaraju.
Kakvu debilnu generaciju majke prave od svoje djece. Pa djeca se u vrticu pogrebala.i sad je to skandal. Gospođo draga tvoje dijete ce biti nesposobno i odbaceno radi tebe. Ti misliš da ga stitiš a u stvari praviš debila sa kojim se nijedno dijete nece igrat
uzeo bi pravdu unsvoje ruke jer od tuzilastva i policije nema fajde
Šuplja, da si takav već bi bio/la u zatvoru zbog uzimanja pravde u svoje ruke.
Odmah ih treba otpustiti, zabraniti rad sa djecom, kazniti novčano bez razvlačenja. Gledati a ne reagovati to je suludo ona nema mozga.
Sve se dešava iz prostog razloga jer suz vrijednosti naopako okrenute.