Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorite ih jebajite jedno mjesec dana na redaljku svi policajci iz Skoplja
Hahahahahah joj komentara😂😂😂😂😂😂😂
Vidi jada,' mal' da strada ambasada?!
Jesu li te žene kao ona plavuša Srpkinja iz Dodikove priče ili su samo" neke" koje su napravile prekršaj, policajci bili bezobrazni i fasovali batine???
Dobro je da nije bio srednji prst😂
Sebija bi bila ljubomorna za prstenjak. Bakir mora da bude ko curica a Sebija ima debele vibratore u svom skladištu za prvu pomoć. Ljekova nema al vijagre za Bakira ima u izobilju.
@HamburgerOce nam sehiditi bake od vijagre😂
A sta je sa gramatikom?
Jesu bile zamotane u crno 😁😁 Ili su nosile addidas dimije 😊😊
Je suis drot in front of our embassy...
balinkure i balije gdje god su problem je
jeboti brat mater, da vam se ja ne mijesam u fameliju
Mercedes iz Banja Luke i nije se upalio!
dvije (2) žene, mercedes... i policajci... hm hm sve dismr na šiptarijadu
Trebali ste navesti porijeklo te dvije teroristkinje da se tacno zna odakle su.Jer mi i onaj navodni incident Skoplja i BG uopste nije jasan poslije jucerasnje izjave one lesbi budale iz svrbije
Mlati baba
Vidim, ima i Skoplje veliki plus ko i Mostar, mamu im.