Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja odavno od ove države ništa ne očekujem, meni je ovo sve normalno.
Nakon 30 godina neuspjeha da neko idalje ocekuje ... ne vjerujem
Država nisu tenderi, nije svađa Sebije i Konakovića. Država nije igra koju Fadil ne zna igrati. Za šta poginuše onoliki ljudi, ma... li vam lopovsku nesposobnu mahlasku kratkovidu.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sve je to realna slika SADAKISTANA
@BullevarAntitela Poraz je za @TangoZaPolicijskiSat
kakva takva je država je naša od 92. pa šta je to trebalo te 92. reci necu ja u PL ili TO odo kod ovih iz beograda imaju oruzja više?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poraz? Kako, kome.. Za naše vakcinisane gradjane nije poraz, za gdin a Bogicevica isto
Postovana i nimalo cijenjena gospodo vlastodrsci, barem sada imajte barem malo obraza i stida. Podnesite ostavku. Ici u drugu drzavu po vakcinu je isto kao kad majka rodi dijete u da komsinici da ga doji, i to kojoj komsinici,.....
Napokon sam dobio svoj zajam, jako sam zahvalan i želim se ovim medijem ispričati zbog pogrešnog odgovora i koncepta tijekom prijave prema vašoj tvrtki, gospođo Leslie Sweere neka se vaš dobar rad nastavi, ako bilo kome treba zajam neka kontaktira putem e-mail: [email protected] Što ima +1(714)497-0948
Najveći poraz poštenom čovjeku je odluka da ostane ovdje, da živi u lažima, ponižen, svakodnevno potkradan, ismijan od strane kripto idiota koji vladaju i kreiraju matriks evo vec 30 godina vrlo uspješno na našu žalost i nesreću!!!
Sve vam je to džaba! Jopet ću glasovat za njiha!
Ko pise ove naslove nije dobar u glavu nikako.
Bogicevic je izgubio kredibilitet na vise od pola teritorije BiH, mozda i jedan od krivaca rata a mozda da njega nije bilo samo bi se koji mjesec prolongirao pocetak. Sve u svemu vracanje takve licnosti hocete da dokazete da je SA multietnicki grad a u sustini vise je to Zagreb i Ljubljana. Na raznorazne nacine izbjegavate da prepustite Hrvatima ono sto im pripada a Srbima pokusavate da oduzmete ono sto imaju a sve s ciljem stvaranja muslimanske Bosne sa dvije hriscanske manjine.
Ovo dvoje ne može u isti tekst, jer su potpuno različite stvari. U vakcini je igra svijeta, EU, dušmana sa istoka i zapada. Svi su sve činili da nam vakcirne ne dođu, svjesno. Ovo drugo je igranka lokalnih malih prizemnih likova. Ono, mislim, Sokrat reče da dvije budale u demokratiji pobijediše velikog Sokrata. Preslikano, dva mala idiota, Dinokio i kemin mali, u izvrnutoj demikratiji pobijediše velikog Bogičevića.
Nema kukanja.....sami ste sebi izabrali i dozvolili da Vas handre 25 godina.....od srca Vam zelim da Vas jebu jos 25 godina.
Politika u Bosni i Hercegovini se ne moze nazvati politikom. To je skup sljama, neznalica, moralnih nakaza, koje se hrvu u kaljuzi i na koje stanovnistvo uglavnom gleda sa gadjenjem.
Samo se vakcinišite ljudi, pustite bandu nek se prepucavaju. Većina nas u Srbiji vidi kakvo je Vučić smeće, tako da razumem razočaranost što on ispada kao neki dobrotvor, ali on je naš problem koji ćemo, nadam se, rešiti. Vi se čuvajte i vakcinišite gde god možete.
Samo da nas hoce vako neke scene pogadjat da narod progleda koliko nam je nesposobna vlast
E jeb.... vas vise konstrukcija recenica !!!!?? Imunizacija u Beogradu i Bogić Bogićević....... na prvu mislis i BB otisao na vakcinu.... de ba malo
kako dalje pitate? ko i do sad, guravo, jedva, pogano, lose pravooo
Nema više, kraj igre...