Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA AJJJJDE BRE! SRBIJA JE VLASNISTVO BOSNE I HERCEGOVINE,,! POZDRAV SVIMA...! JOJJ DA SE HOCE OTCIJEPITI....! NAPRIJED NORMALNI A ONI OVOME SUPROTNOM......SAMI CE U DODIKOVU JAMU..! JA GLUPANA...! POZDRAV EVROPLJANIMA A I PLEMENSKIM LJUDIMA...! JADNIVIMA..!
Jes al u k.r.c. ! Otkud joj, juče na papiru nastala ko entitet u državi, na tekovinama etničkog čišćenja i genocida, koji treba izbrisati da bi država počela normalno funkcionisati. Ima grunt i katastar i zna se čije je šta! A ti kao član komisije bi trebao da znaš to. A valjda znaš da ni kuća u kojoj živiš nije tvoja dok se ne uklnjiži u gruntu, a da bi se uknjižila treba puno papira za to. E tako će trebati i vama puno papira za državnu imovinu, a sve što papirima dokažete da pripada vama slobodno ugruntite. Firme ste rasprodali, ostala su još prirodna bogatstva koja vas mogu održati na vlasti. E malo će to teže ići!
@BiH to care!
Raso poslije Berlinskog kongresa Bosnjacima su sva prava oduzimana da bi opstali morali su biti i vukovi i lavovi i lisice da se tako izrazim, tesko je bilo pored srpskog fasizima da odrzias svoj identitet. Mesa je mrzio komunizam jer su mu ubili brata, da bi postao neko i nesto morao se tada prikloniti dominatnijoj strani, to je sve...Ali Srbi su mu se dobro zahvalili kada su mu gadjali spomenik u Tuzli, tako to biva...
Raso hahahahahaha 500 godina??? gdje to u Diznilendu??? najstariji je onaj u Trebinju 200 godina i ova parohija u Sarajevu ovdje LOL, koga farbas jadan ne bio? znao sam da ces to reci i btw najvise dzamija je stacionirano bilo u Istocnoj Bosni stare skoro 600 godina. Mislim mozes lagati sebe ali ne i mene...
Turčine ne možeš ni takvim komentarima izbrisati sjećanje na staru vjeru pravoslavnu. Nekada su ti preci bili Srbi i ti to znaš, prodao si vjeru za nevjeru.
po turice je subjektivno al adekvatno ime srba,500 godina crvenih fesica i begovih genica srbi trebaju bit ponosni sto su njihove majke s Begovima za djerdek prije udaje,:)
\"Potičem iz muslimanske porodice, iz Bosne, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin. Pripadam srpskoj literaturi, dok književno stvaralaštvo u Bosni i Hercegovini, kojem takođe pripadam, smatram samo zavičajnim književnim centrom, a ne posebnom književnošću srpskohrvatskog jezika… Pripadam, dakle, naciji i književnosti Vuka, Matavulja, Sremca, Borisava Stankovića, Kočića, Ive Andrića, a svoje najdublje srodstvo s njima nemam potrebe da dokazujem.\"
BIH@ Hahahahaha.Je li to učite neke nove pjesnike poturice?Nema više Ive Andrića,Branka Ćopića...Pogledaj naše manastire u Republici Srpskoj stare preko 500 god. kad su još vaši preci išli u iste.
po turice je subjektivno al adekvatno ime srba,500 godina crvenih fesica i begovih genica srbi trebaju bit ponosni sto su njihoce majke s Begovima za djerdek prije udaje,:)
Nek se lojalni gradjani BIH zapitaju, zasto se namece podjela drzavne imovine?? Oni sto se pitaju kkao su u tzv rs na ovoj karti nalazi i Brcko, sta ste radili kad se govorilo o usvajanju amandmana za Brcko, i sta je Suljic arekao povodom toga. Spavaci, mislite li se probudit ikad?? BiH se razmontira vec duze vrijeme, i ovo su zadnji potezi ali koga brigam valja sad dernecit 3 dana za novogodisnje praznike.
Na sramu svrba velika zurba-hoce srba sve da vrba-ukrast bosnu nam ponosnu-vrba vrba sramni svrbo
\" Znas Bosnjace, nije tako davno bilo sveg mi svijeta nema petnest ljeta,kad u nasoj Bosni ponositoj i Hercegovini zemlji junackoj, od Trebinja do Brodskih vrata nigdje nije bilo Srba i Hrvata, a danas oba su nas gosta saletila, da nam oduzmu najvece blago, nase ime ponosito i drago\". Safet beg Basagic 1891...Raso vi ste ovdje dosli kao vazali, sluge Osmanske,do prije 200 godina vas ovdje nije bilo na mapi, a SANJAJ \"veliku Srbijicu\" to bar mozes...ali java je drugacija...
Neznam koje je struke ovaj gospodin član nekakve komisije za državnu imovinu ali daje sebi za pravo da tumaći i Dejton i druge zakone BIH a pogotovo imovinske.Sam naziv vaše komisije govori da je imovina državna.Jedina država koja postoji od Une do Drine i od Save do Trebinja jeste BOSNA I HERCEGOVINA. Republika Srpska je samo administrativna jedinica unutar Bosne i Hercegovine te može imati samo određena prava nad imovinom poput raspolaganja ili korišćenja.I prije su postojali tzv.SREZOVI ali nikad državna imovina nije bila knjižena kao vlasništvo nekog sreza.Javna dobra poput Puteva koje smo svi finansirali iz samodoprinosa za puteve nemogu biti vlasništvo nekog od entiteta.Rijeke također kao i sva ostala prirodna bogatstva.Stvar je u tome da su mnogi državni objekti-zgrade nelegalno privatizovane za male pare i to sa bezvrijednim papirima- vaučerima i mimo ranije zabrane visokog predstavnika.Sada neko za to treba odgovarati a upleteno je previše ljudi i državnih službenika.
ili do nestanka trećeg nema, evo RSK je dočekala ovo drugo a htjela je prvo.