Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novoj Vladi USK-a želimo puno sreće (trebaće joj) ali smatram da ovi "anonimusi" neće puno doprinjeti promjenama na bolje i napredku! Ali premijer Saračević je odličan izbor, ministar MUP-a takođe za desetku, a ovi ostali ne znam uopće kako imaju hrabrost preuzeti takve bitne pozicije ili su samo "ikebane" koje će ćutati a konce će vući neko iza kulisa?! Opet, želim im svu sreću!
Eto prilike pa se dokazite u naredne cetiri godine jer previse smo izgubili vremena i zivota da bi i dalje stanje bilo isto. Ako stanje sad ne bude dobro a ne smeta Vam niko za normalan rad Vlade onda ste nesposobni i nenormalni. Ne mozete se izvlaciti da Vas Dodik koci ili vitalni interesi. Sami ste svi svoji pa se hvatite posla vec jednom. Ovo vam moze biti mac sa dvije ostrice jer Bog prasta a narod nikad.
Sve je uredu, ali za Santica? da se nebi okreno BIVSEM"