Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je 22 godine konstantno na vlasti u i oko Gorazda, i zato i jesmo najsiromasniji grad.... Molim da ne pricaju oni koji ne zive u Gorazdu, i koji su na komentarima samo da bi branili stranku koja je konstatno bila na celu grada.......
Jadno gorazde s ovakvom vlasti... taman mogli krenuti naprijed i sad ovo...
stid me je ,sto sam bio član,simpatizer SDA...glaso za nih... al progledah i ja...i jedno je sigurno..za crnog firga cu glasati ALI za SDA ...NIKAD VISE!!!! STID ME JE. p.s pucajte sad minuse koliko god zelite...al NIKD VISE sda.
ma dzaba im gorazde,to su im zadnji trzaji na lopovski nacin kako su i naucili...
SDA svita je popušila qujac ŠURDI I DRAGANU ŠEKARIĆU na Površnici u hladu ,odakle su nas oboica PUCALI,da bi glasali za njih ,tj..njihova zena DALIBORKA,koja ne zna ni kako se zove, dok joj ova dva gore navedena KRALJA ne kazu...i posto je Daliborka glupa, sama u Kantonu,da joj se pridruzi i rodica BRANKA ŠEKARIĆ..(zena od Dragana SEKARICA-snajperiste) NIJE PROBLEM RECE SDA...POSTACE MINISTAR uz Božiju pomoć , I imenovase je..AFERIM moji muslimani????
5. Zeljko Komsic je juce izjavio da daje ostavku na sve funkcije u SDP-u. Danas je rekao da se malo zahebao i predomislio. 6. Zeljko Komsic je juce izjavio da nece podrzati budzet institucija BiH. Danas je rekao da se malo zahebao i predomislio. 7. SDP je sa SBB u cetiri kantona izbacio SDA iz vlasti. (po ekspresnom postupku) 8. SDA je izbacila SDP iz vlasti u Gorazdu (po ekspresnom postupku) 9. Ekspresni postupci odgovaraju SDP kad su oni ti koji dominiraju a kad ne dominiraju onda je ekspresan postupak nezakonit (kaze predsjednica KO SDP...dvostruki standard)
Cinjenice... 1. SDA u Gorazdu uveo u vlast SDP kada su raskinuli koaliciju sa SBiH i tada je ovo bio jedini kanton sa koalicijom SDA-SDP. (korektno) 2. Glasao sam za SDP kao jednu socijaldemokratsku partiju quasi neosocijalisticku koja ce prema svima isto postupati i razvijati jednu jaku srednju klasu (zahebao sam se da oni to misle i zele) 3. Moji \"crveni\" (SDP) sa mojim glasom uvedose neopavelicevce (HSP) u vlast te naravno \"zelene\" (SDA) koju su zdusno kritikovali prethodnih 20 godina (socijalisticka ideologija ili politicki pragmatizam,fotelje i funkcije, sta je bitnije? fuj). Moj i vas stav za to nisu trazili ali su trazili nas glas na izborima. 4. Zlatko Lagumdzija je prije godinu i po za Radoncica javno govorio da je mafijas, reketas i kriminalac (vidi 60 minuta na youtube.com) a danas mu je on uvazeni biznismen koji ce da nas povede u Evropu (bljak).
http://gorazde.ucoz.org/ http://gorazde.ucoz.org/ http://gorazde.ucoz.org/ SVE O GORAŽDU NA JEDNOM MJESTU.
opet ce ih cetalji klati i zene im hebavati
Nemas nikakvih kontra-argumenata; i piises stvari koje UOPSTE NIKO NIJE NI SPOMENUO, jer: 1. NIGDJE nisam napisao da mogu nekome zabraniti da zivi (ponovo procitaj sta sam napisao, pa onda komentarisi) 2. NIko nije spomenuo da je biti iz Sarajeva \"dar od Boga\" (mora da si pobrkao) 3. Da ne volimo knjigu, Univerzitet u Sarajevu bi bio u Gorazdu, pa bi mi isli tamo da studiramo a ne obratno (kako se zove Univerzitet u Gorazdu?) 4. Ako uspijes doci do podataka sa biroa za zaposljavanje uvjerices se sam da je najveci broj visoko obrazovanih lica u KS UPRAVO iz Sarajeva, jer se vecina \"Gorazdana\" zaposljava \"preko svojih rodbinskih ili zavicajnih veza\".Sa mog fakulteta se sve i jedna osoba zaposlila i to odamh nakon zavrsenog studija i to su nam na zadnjoj godini i \"najavljivali\" da se oni ne boje za posao, jer ce ih \"dajdze i rodajci\" zaposliti na mjesta na koja mi nemamo nikakvih sansi !
Niste vi papci došli preko knjiga do poslova po državnim firmama u glavnom gradu, već preko SDA
Simpatizeri sda uživajte u jedinom odbranjenom gradu Istočne Bosne. U svim ostalim ste imali vlast 1990 ( sad je nažalost RS) a niste ih ni pokušali odbraniti 1992, već ste se ispalili po Tuzli, Sarajevu i evropskim krščanskim zemljama a narod ostavili na klanje agresoru. Saznaće se ubrzo istina o svim prodajama teritorija u ratu jer doba komunizma je tek sad palo.
A ko si ti da nekome zabrani gdje ce ko zivjeti? Stvarno ne razumijem ove Sarajlije koji misle da je neki \"dar od Boga biti iz Sarajeva\". Nije vam niko kriv sto bas ne volite knjigu, pa su vam seljaci i dosljaci zauzeli radna mjesta...
Tipičan komentar za lice koje pati od tzv \"kompleksa gravnog grada\" i na pamet lupa gluposti tipa:\"Naš grad radi, a Sarajevo se gradi\". Sine dragi, postoje KANTONI (HVALA BOGU), eto sad fino imate i vladu i sredstva se po svim katnonima rasporedjuju prema prihodima. Preskoci malo pecanje u Drini i uzmi malo procitaj i federalne i kantonalne zakone o raspodjeli sredstava. k Znas li koliko mi \"Sarajlijice\" imamo hajra od vas Gorazdana koji ovdje zive i rade? Ima vas duplo vise u Sarajevu nego u Gorazdu, jedni druge zaposlljavate na bazi \"zemljak\" (preko stele) kako god i gdje god stignete (pogotovo po bankama) - HLJEB JEDETE U SARAJEVU a \"drvlje i kamenje\" na Sarajevo. VRLO JEDNOSTAVNA PORUKA TAKVIM GORAŽDANIMA I SVIM OSTALIMA KOJI OVDJE JEDU HLJEB A PLJUJU PO SARAJEVU: AKO VAM SE NE SVIĐA - SLOBODNO SE VRATITE SVOJOJ KUĆI, jer Sarajevo je puno bolje živilo prije rata nego sada !
Najjaci su SDA-ovci kad se fataju patriotizma. U Hrasno sa Kalasnjikovim stajao je Zeljko Komsic i branio Sarajevo a SDA-ovci po podrumima se bogatili a Tita mi neki su i u Njemackoj vjencavali parove pa iz maticarske fotelje skocili do predsjednistva. Koja je to politicka formula po kojoj si danas predsjednik drzave a juce bio maticar, tako velikom brzinom ostvarivo? Naravno samo ako si ljubitelj cetnickog fasiste Dodika pa snjim po Prudu, Butmiru i Odzaku i nekakvim aprilskim paketima rasturas Bosnu i Hercegovinu i ne pristajes na reformu policije. Svaki onaj predsjednik raznih udruzenja te penzionera, sehidskih porodica, ratnih vojnih invalida, zelenih beretki, patriotske lige, itd itd kojeg je SDA instalirala nije vidio prve linije nego je u podrumu nekog staba sjedio dok je fukara ko Komsic ratovala i branila Sarajevo. Dok je Komsic branio tako Sarajevo SDA-ovci su crtali karte podjele drzave i na kraju unistili Republiku BiH u Dejtonu, podijelili je i priznali genocidnu rs.
Gdje ste novinari vas kolega za 15 godina posta multi milioner a vi pisite ko misevi.Znate da nije moguce ovo napraviti da je prodo po Sandjaka .Miskovic pere pare avi pisite kako se borci pale i vijesaju e pravi ste misevi.....
Onaj uobrazeni paun od dr. Begovica premijer Kantona? Ne osporavam njegove zasluge tokom rata, ali taj covjek je pravi snob! Nece mene Gorazde jos dugo vidjeti... K\'o sto bi rekao Zisko: \"Mi Gorazdani idemo samo naprijed, nista nazad.\" Gorazde ima toliko mladih i uspjesnih ljudi, sa puno potencijala, kojima samo treba pruziti sansu. I onda se cude sto mladi napustaju Gorazde...