Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kad sam polagao vozacki nisam ni radio nocnu voznju nikad , ni onaj prolaz izmedju cunjeve i to. Ja pitao instruktora kako to ,kaze da su to izbacili. Hajd dobro kontam oni najbolje znaju. Ali kad skontam nekoliko godina kasnije kad odrastes,sazrijes, sve je to manje vise bitno, najbitnija je lova da platis...ucit ces kroz realnost i samostalno snalazenje u saobracaju.
Pa imas gradova u BiH gdje se vrsila obuka kandidata a grad nema semafor, dvije i vise traka,tako da se mora voziti u sljedeci grad gdje postoji saobracajna infrastruktura.. Pitanje je kad vidis ko sve i kako vozi da li je ova procedura ispostovana i u kolikoj mjeri..
Jedino rjesenje je audio i video snimanje samog testa voznje te razgovora komisije sa kandidatom.Naravno autoskole bi bile obavezne osigurati tehniku.
Prava multi-kulti komisija, neznam samo kako im je ovaj Zoran zalutao
Redni broj 14 Korora Elvedin...čitam Korona Elvedin hehehehe... Korona pa tek sve drugo hehe
visenacionalni sastav komisije
Nuško i Fendo..😅😅
@saruman ...ja polagao u Fendinoj auto školi, doduše davno, ali taj lik bi i slijepom čovjeku dao vozačku za par stoja🤔
BiH, Albanske i Kosovske profesionalne kategorije su jos jedine koje nisu priznate po EU, djaba sam polagao i placao toliko, bagro jedna
@JahaacMaglee ... odeš u Hr, prijaviš se za radnu dozvolu, položiš kod95 i zamijeniš vozačku
Kod nas nema ni vožnje po autoputu, što je van svake pameti...da se oni koji polažu ne izvedu na autoput, bar 2-3 časa 🙄
Ovaj Nuško je najjači a Fendo pendo ga prati ;) Kad je muško nek je Nuško!
Kako se postaje ispitivač .....ima ljudi koji posjeduju sve uslove ali nemaju stelu u partiji pa ne mogu da budu tu
I do vozačke kao i do diploma. Para vrti gdje burgija neće
Ove komisije su najveciklepatori. Dijele vazecke za 200 300 km kandidatima koji se parkirat neznaju..
Pronadji Uljeza...:))
samo cifra,cifra, sve je u lovi. isto ko kafulteti, to se sve kupi ko je uporan
Prolaz na testovima sa 14 negativnih dovodi u pitanje i potrebu za komisijom .