Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo pitanje pokazuje koliko je ova vlast u KS-u nesposobna jer ovaj problem rjesava od kada je dosla na vlast
U vlasti Kantona Sarajevo sjede ljudi koji gledaju samo svoj interes. Nikad oni nisu ni imali namjeru da urade nesto za gradjane i da poboljsaju kvalitet zivota u Kantonu. Jednostavno su uradili sve da se dokopaju pozicija i da se sto bolje i lakse okoriste tim pozicijama...
I "rješavat`" će još ko zna koliko puta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
......."nezavisni odbor"....... možeš mislit
Ima li nekoga u odboru bez prijave policiji ili tužilaštvu??
ma i ova nasa murija je otisla u tri picke materine razjebase ih politicari uzduz i poprijeko
Kad vidim da je ova Hanka Vajzovic u nekoj komisiji jasno mi je da ta komisija ne moze funkcionisati kako treba i bez lopovluka. Zena koja je uhljebila svu uzu rodbinu u drzavnoj sluzbi bez imalo stida, a sve koristeci jedan glas u skupstini...
Elmedina za predsjednika! Mislim da se ovom zgodnom i ambicioznom mladicu posvecuje premalo medijskog prostora. Bilo bi dobro da klix.ba pokrene rubriku koja bi se npr. mogla zvati: "kutak za ljubitelje Konakovica Dine-Sline" gdje bi obozavateljice mogle da ostavljaju poruke i pitanja za ovog uspjesnog sportskog radnika i politicara, inace prototipa idealnog novo-balijskog i skorojevicko-pusi***kog muza i zeta.
Ovi samo imenuju nekakve odbore i kupe pare, a rezultata rada nema ni na mapi
Pa koliko će se još puta ova problematika naći na vašem dnevnom redu ?
Samo vi jedni druge imenujte i fotelje grabite i cuvajte. Proklestinje!
Gledaj Hanku, trgovac foteljama, glavna! Kad zatreba Komsicu, Hanka prozbori. Kad zatreba Bakiru, eto Hanke opet!
Hanka"daje" svima...:)
cuj ovog konakovica 'trebalo ranije rijesiti', pa tvoja SDA je na vlasti i tu treba traziti odgovore za tu nesposobnost
Sto se neko dobro uhljebio u ovom odboru.
Dobro ste se sjetili,sada kao treba da pocnete raditi jel ?
Nemamo vode,a kada je imamo skuplja je nego u Arabiji,kako kad imamo prevoz,stalno strahujemo hoce li ko zablokirati saobracajnice ili prestati voziti,zna se desit da plina nestane,ali ipak pored svega toga,najbitnije je da se imenuju funkcije,da se zna ko sta "radi",pa tek onda da gradjanima poboljsaju uvjeti za zivot.Bravo eksperti.
Ma ja,samo vi sebi podjelite fotelje,pozicije,a to sto su gradjani u milion problema,to ce neko drugi rijesiti,Bitno je da se imenuje.