Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredio je Tuzlu spolja a u središtu sami haos. Obiđite malo iza Bankerove i Pozorišne ulice pa da vidite šta je javni wc.
Eh kad bi srece bilo pa se i ovo desilo, PREDSJEDNIK BOSNE i HERCEGOVINE **** JASMIN IMAMOVIC **** Toliko od mene, hajde sada vi.
Rekao sam ja davno jedan je KRALJ u Tuzli a to je JASMIN IMAMOVIC...
Covjek izadje pred narod i trazi rjesenje da svi budu zadovoljni sto je rijetko kod nasih politicara.Svaka cast.
Nepravda prema ovom covjeku i Tuzli lezi u cinjenici da nisu jos uvijek dobili status grada. Oni to zasluzuju, primjer su svima kako s malim budzetom drze konce u rukama, redovne i najjeftinije komunalne usluge u Federaciji, grad divan, oaza, grad razlicitosti, primjer u svakom smislu! Naprijed Jasmine, pusti dusmane.
Covjek koji je preporodio Tuzli i od nje napravio simbol svega najljepseg sto u ovoj zemlji postoji. Tuzlaci, svaka vam cast i svaka cast covjeku koje na celu grada, samo naprijed!
Sam broj mandata govori o tome kakav je nacelnik Imamovic. Ljudi i dalje u njega imaju povjerenja.
@posteno govoreci Sta ovi gradjani su jel bezvrijedni i nisu relevanttno sto su dosli kod Imamovica na razgovore i diskusiju, a ti si nam kao relevantan koji sjedis tu i pises a pri tome nisi iz tuzle... ??? Covjece smijesan si.
Imamovicu koji je ovo mandat po redu?To nam sigurno govori kakav si ti nacelnik..sve pohvale i samo tako nastavi...
O Imamovicu dovoljno govori to sto mu gradjani iz mandata u mandat poklanjaju povjerenje i zele ga za nacelnika, ove su ocito malverzacije u pitanju i to se i vise nego dobro vidi ko ih vrsi!
Jedan od rijetkih koji i zaslužuje toliko povjerenje građana, čovjek stvarno radi izvrstan posao.
Tvoja logika: O strankama na vlasti dovoljno govori što im građani iz mandata u mandat poklanjaju povjrenje. Nisu nikakvi lopovi, šta vam je?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)