Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General Novak Đukić piči za Srbiju, i šta ćete sad!?
Pronaci ga pa otici na kaficu ...
Ovog zlocinca ako oslobode treba posjetit privatno i naplatiti racun. A ovi cetaljcici sto pjene po klixu treba da znaju da bujna masta nema veze sa realnoscu i da nas dovoljno ima. Oni koji to zele mogu za serbistan a ovi drugi ce ili biti pripitomljeni ili ce niz vodu.
Number of people who write "nemože, nemogu, neznam" sastavljeno, is too damn high.
jedino pravo osiguranje od bijega je pritvor, a to je sud odbio....
neće on ni bježati,sto bi bježo od ovakvih sudova,ako se malo potrudi može dobiti i kakve odštete,a bilo bi mu isplaćeno iz budžeta koje puni rodbina ubijenih
ako je oslobođen nemamo šta se buniti i to je to isto srbi traže orića a mi kaže nemože jer je oslobođen i dolazimo na istu stvar
SANDZAKLIJA, govedo jedno. Neka mi oproste prava goveda na uvredi. Govedo jedno blesavo.
Definitivno je strasno koliko se poigrava sa zrtvama pustanjem ovih zlocinaca... Potpuno je logicno da se trazi sprecavanje njegovog bjekstva...
gdje je sad "ministar" Radoncic ;da malo.palamudi o njegovom patriotizmu,dok zlikovci ovakvog kalibra budu pustani na slobodu,a onaj maloumnik za par metaka ispred ambasade,tolike godine dobi,uz to jos etiketu teroriste,ma Fahro,pun mi te je penis,da se neprimjereno ne izrazavam.
kako ce bjezati glupane kad ce da tuzi bosnu i trazi ponovni postupak i veliku odstetu.....bolje se pokesajte u federaciji da generalu platite odstetu prije nego tuzba zavrsi u strazburu :))))
bbbuuuhahahahahahaha...konjino tupava...nemoze se nekom dvaput suditi za isto djelo....ovaj put tuzba ide protiv bosne koju djukic sigurno dobiva jer bolje da popusti bh sud nego da se ide u strazbur ...nije iskljuceno ni da djukic trazi ponovno sudjenje ali da se uzmu u obzir svi dokazi koje ovaj sud nije htio prihvatiti i osudio je po politickoj pozadini nevinog covjek
andricu ti bi trebao u komicare, svaki put kad naletim na tvoj komentar oplacem hahahaha Ponekad mi te maltene zao ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
General Novak Đukić će sa pasošem koji će mu izdati Mup Republike Srpske moći da putuje slobodno širom svijeta, i to nema nikakve veze sa Federacijom Bosne i Hercegovine.
ima da se naputuje s pasošem republike srpske xd
Pasoše građanima Republike Srpske izdaje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imamovic se susosjeca sa zrtvama i zbog toga zeli da se zaustavi bjekstvo ovog Zlocinca, sto je razumljivo za svakoga ko se suosjeca sa zrtvama.
Sto ce da bjezi siguran je on u Republici Srpskoj, covjek je uostalom potpuno nevin, gdje je ko cuo da general moze da odgovara za to ko je i kad opalio iz topa glupost.
ovaj imamović u stilu emila vlajkija samo seere