Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beskorisni Arapi potroše više para u Monte Karlu za jednu noć kockanja nego što čitava Sirija treba za hranu za godinu dana.
Visemjesecna opsada Alepa je razbijena.Vojska je uspjela da pocisti preostale stakore sa puta izmedju Safire i Alepa (posto je prethodno zauzela dva gradica kroz koji prolazi,jedan jos pre 10-ak dana) i sada vojna kolona ulazi u vojnu oblast oko aerodroma. Ovo je jedna od najvecih pobjeda vojske od pocetka rata, u operaciji od koje je prakticno zavisio ishod borbe u sjevernoj Siriji.
halo humanitarci,koja glupost nositi 42 t hrane na tu daljinu.koja glupost trositi pare na odlazak/koliko vas je islo/.nositi novac a imaju racuni na koji se uolacuju.bolje da su tu hranu podijelili hiljadama gladnih u bih a od troskova bezveznog odlaska dali pomoc.mozda neznate da so od humanitarnih organizacija dobro zivi i da vise para potrose na plate i troskove nego sto daju pomoci
Zovem se Miroslav Janjic, po zanimanju sam nekad bio doušnik UDB, lizač cipela i konobar. Direktno sam odgovoran za smrt 6 komšija na Ilidži, živim kao izbjeglica u SAD odakle po vas dan sa raznih profila i nickova pljujem po svemu što ima veze sa Islamom i/ili Bošnjacima islamske vjere. Šta ću kad nemam nikog svog osim gumene lutke koju sam kupio u sex-shopu za 33 dolara...
Nauči prvo šta su afrikati pa onda drugima govori da su nepismeni, balavi kretenu. A ovo za Dayton, presmiješan si balavi kretenu koji se ni Alije ne sjećaš a kamoli da šta znaš o životu.
Alija nikad naravno nije spomenuo nikakve kašike, u taj šupljak vjeruju još samo zaluđeni genocidaši i njihova crvenokmerska podrumska braća, al evo ti da vidiš otkud starom udbinom doušniku Senadu Avdiću ideja za taj šupljikat. Ovome su se 'antifašisti' Jugoslovenčići kočili od smEha: http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA
Pa rade li ti prokleti arapi išta drugo ili samo prave sirotinju.Svaka porodica osmero do petnaestoro djece. Bože sakloni.A ti , reci koliko si ti hajrovo od tog putovanja.
srpkinje su naj ljepse zene,zato muslimani pobudalise za njima,uvijek sredene dotjerane i cisce to vam znaju muzevi.
Srbi su najveći smeradovi, poslije komunista i židova
Asad je predložio primirije kad je shvatio da ne može masakriranjem dobiti rat. A što se FSA tiče, njih finansira i zapad i većina islamskog svijeta. Tvog Asada pak finansira Iran, a vojno pomaže Rusija čiji su snajperisti pucali po Sarajevu.
Dok Rusija i Hamerika boj biju preko tudjih ledja , kasnije ce krvopije i imperijalisti doci da isisaju jos ono crno zlato iz zemlje.
SRBI S M R D EEEEEEEEE
nek im al kaida i vehabije pomognu oni su im to i napravili
Jesu li smijenjeni crveni štakori u Sa i TZ, šta se čeka u Bihaću.
Ah jao bosna duzna ovime..onima. ko je vama pomagao? prosli kroz slicnu situaciju? Mislite da ste samo vi bili zrtve i gubili zivote? Htjeli ste shariju da uvedete..al nema mjesta zato ovdje.
Jadna djeca! Jadni narod! Dok se provedu sva načertanija SAD-a i Izraela, koliko će samo krvi upiti muslimanske zemlje, dok sunije nisu u stanju izabrati jednog učenog i pravednog vođu!!! Sve je ovo prokletstvo koje pogađa muslimane jer se nisu povinovali riječi Poslanikovoj nakon njegovog preseljena...
Elvire, imam višak para, kako da ti ih dostavim ?