Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROHOR ( ILI POHOR PČINJSKI ): je po svjedočenju povijesničara Todora Čepreganova, vjerski objekat od ogromnog značaja za utemeljenje Makedonije. Prevarama i obmanama je Sv. Pohor preotela Tariguzija koja izbjegava da pomenuti oblast sa teritorijom vrati Makedoniji.
Korigirani zapis: PROHOR ( ILI PROHOR PČINJSKI ): je po svjedočenju povijesničara Todora Čepreganova, vjerski objekat od ogromnog značaja za utemeljenje Makedonije. Prevarama i obmanama je Prohor preotela Tariguzija koja izbjegava da pomenuti objekat sa teritorijom vrati Makedoniji.
Virtue signalization blink blink blink
hahahaahahah
@ogledalce ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sutra će Bošnjo hajlati hitleru kad bude vijest da je Izraelska vojska ubila nekog Palestinskog bombaša samoubicu.
@brcak108 I kako vi objasnite nekom Jevreju da vi ne vrijeđate sve njih nazivajući ih ćifutima nego samo cioniste?
Jel istina da je onaj Mojsije opalio štapom po moru i razdvojio ga
jes bogme.................ziva istina :)
@ogledalce pa đe sad taj čojk ... imal ko da ga zovne kod nas , da malo hlupi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)