Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvo je dotaklo dno dna od kako hodže i popovi ponovo postaše glavne seoske starješine. Obrnuta evolucija društva.
a ja hodze jest namazan
mamicu ti tursku, sta mesas popove u tu pricu? da bi bila vijest o popu sigurno nebi spomenuo imama...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A dobar primjer kako funkcionišu odnosi unutar vjerskih orgnaizacija. Nema tu mnogo razlike u odnosu na političke stranke.
Efendiji prvo treba utvrditi stanje mentalnog zdravlja.
svi znamo da ste vi turski odpad
A sto se imam pomamio??
Objesiti budalu - za primjer!
Pa objesite budalu!
Ja ipak mislim da je ovdje u pitanju svadja oko necije medje :D medja je za sve kriva...sela su ratovala radi medje,,generacije se radi medje mrzile....ah ta medja :D:D:D:D
Pa ti idi na Džumu,da te šizofreničar ukoka...a murija mu ne može ništa,jer on odgovara samo svojoj firmi...
da nije na mrvama spavo?
Ona fina bula a ja dobar imam.
Bolesno drustvo , bolesne Hodze neka pali kad mu se pali haj ba ...
E moji Bošnjaci kakvi su sve ,,likovi,,vaši imami? mene je stid a vas? I što je najgore ovo je drugi put da jeprijavljen, halo, neko ga čuva, čisti primitivitluk!
Muni Čula sam da je Kačavenda horan i žensko pomaziti!
Ne treba se plašiti ovog Imama, jer poznato je da pas koji laje ne ujeda, treba se čuvati onoga koji podmuklo reži.
Ma sve vjere zabraniti,samo su nepismeni ljudi zaludjeni vjerom
@prometej34 Hvala Bogu da u ovoj zemlji postoji barem jedan čovjek koji normalno razmišlja. Bože hvala ti da u ovoj zemlji postoji barem jedna osoba a da nije zadojena primitivizmom. Svaka vam čast za kratak i jasan komentar! Sve dok ne bude kako ste napisali sirotinje svakog dana biti više i više i više. Truju nas vjerom do te mjere da je narod zaluđen a sa takvim narodom je najlakše manipulisati i prosipati mu ,,bajke,,. Evo dokle smo došli. Danas nazovi vjernika koliko želiš a život nam iz dana u dan sve bjedniji i siromašniji i teži i teži i teži .............a narod nikako oči da otvori.
Muni, pricac gluposti, nije ti vjera kriva sto lose zivis, kriva si ti sama jer imas primitivno razmisljanje kao i vecina naroda u ovoj Bosni
Samo naprijed efendijo i usput popusi ga
Mutevelija napuši se kurči..
Iznad Tesnja zora svice kalifat ovo bice..
Ako je to istina, dobro bi bilo tog monstruma svezati za neki od tih automobila koje bi on zapalio i provozati ga bar kroz Tesanj. Zar nije vise dosta prijetnji, ucjena, ubijanja, palenja i cega jos ne. Zar nas proslost ne uci. Svaka cast istinskim vjernicima koji su se opredjelili svom Bogu i njeguju plemenitost, a u ime vjere mnogi propagatori religija poketnuli su najmonstruoznije djelovanje upravo protiv covjeka da bi ostvaraili svoje egoisticke ciljeve unistavajuci gernacije upravo svojih sunarodnika i brace po religiji. Danas, u 21. vijeku takva su ponasanje i neshvatljiva i nedopustiva. Takvi vrijedju religiju, isstinske vjernike i svojim prisutvom i boravkom u vjerskim objektima iste oskrnavljuju. Kome to treba. Najmanje vjerniku i istinski postenom covjeku.