Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi nije problem u RS u. Oni su uzeli (pa dobili Daytonom) pola Bosne i sad se prave toše. Problem je u Federaciji BIH i u našim nesposobnim političarima. Ustvari oni su sposobni kad treba sebi dizati plate i ostala primanja . Mi trebamo novi ustav u kojemu treba ukinuti kantone. RS ima samo 16 ministara a naši kantoni oko 150. Tih 150 ministara imaju 150 zamjenika,150 savjetnika, 150 novih audija, 150 vozača ,150 sekretarica itd. Plus sva ostala birokratija ispod njih. Za iduću godinu će sebi podjeliti 700 mil km iz budžeta. Za nova radna mjesta izdvojili su ako se nevaram oko 5 mil. A svi imaju dobre plate i dnevnice i njima se nikuda ne žuri. Oni neće u Europu. Ustvari oni su već u Europi sa tim svojim dobrim plaćama i sa diplomatskim pasošima mogu da putuju kuda žele jer ima se sčim. U Europi se takav nerad neplaća a kriminal se odmah kažnjava. Kod nas se prebacuju sa jedne pozicije na drugu samo da zavaraju trag svom lopovluku. lp
Nadam se i prije Biti ce podjeljena u okruge, Srbije. Geografski ce biti zapadna Srbija!
@Sako.... Ja tkz rs dajem \"rok trajanja\" do 2011.
Smrt tzv. BiH, sloboda Republici Srpskoj ! Nikad vise sarajevska sapa nece biti nad nama ! ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA !!!
Let 3 feat Seve - kurcem u celo...YouTube Hehehe
ODGOVOR NA IZBACIVANJE BOSANSKOG IMENA IZ GRADOVA GENOCIDASI MI BRISEMO GENOCIDNU TVOREVINU PRIJEDLOG ZA UKIDANJE IMENA GENOCIDNE SMRDSKE UZETI POLA KILOGRAMA CRVENE ULJNE BOJE JER JE SIMBOL KRVI I ZRTAVA GENOCIDNE TVOREVINE OTVORITI POKLOPAC KANTE ALI JE PLASTICNA KESA DOBRO ZADIHTOVANA UCINKOVITIJA . SJESTI U AUTO I PRILIKOM PROLAZA PORED OVIH TABLI DOBRO DOSLI U GENOCIDNU TVOREVINU SMRDASKU SUVOZAC IMA ZADATAK DA KROZ OTVORENI PROZOR IZVRSI PREFARBAVANJE ISTE U VOZNJI IZBACIVANJEM KESE U TABLU SA NATPISOM. NAJBOLJE CINITI SA PLASTICNOM KESOM U KOJU PREDHODNO NASUTI ULJNU BOJU CRVENE BOJE. NOC JE NAJBOLJA ZA OVE RADNJE ILI UJUTRO RANO SVAKI PUT KADA POSTAVE TABLU ISTI SCENARIO PONOVITI DOK SE NE UMORE GENOCIDASI. ONI STAVE A MI FARBAMO BOJOM NEVINE KRVI I GENOCIDNIH TEMELJA. CRVENOM BOJOM PROTIV GENOCIDNE TVOREVINE I NJENIH TABLI A KAD BUDE REVOLUCIJE ONDA SE ZNA SKLONITI ZAUVIJEK ISTE. OVO JE JEDAN DEMOKRATSK OBLIK BORBE PROTIV GENOCIDNE TVOREVINE ALI I PORUKA DA JE GENOCIDNA TVOREVINA NAPRAVLJENA NA NEVINOJ KRVI ZRTAVA MASOVNIH GROBNICA ,PROGONA ,PLACKE I SLIOVANJA. ODBRANIMO NASU BiH OSLOBODIMO GENOCIDNU TVOREVINU. SMRT FASIZMU I GENOCIDASIMA GENOCIDNE TVOREVINE. BH FRONT
Krivoslavni brabonjasi jebite sebi svoje brabonjave i rutave vlahnje skupa sa krivoslavnim Lajckom. Bosna ce nadziviti i Ovog jos jednog u nizu Retardiranog supka koji ce kapitulirati na Bosni.Kraj karijere mu je blizu nedavno je EU trazila njegovu smijenu. Amerikanci dolaze na proljece i spremite se za Bosansku Oluju i Traktorijadu Krivoslavci smrdljivi pijani i usrani vlasi!
jebem ti staru u prdaru Gazija.
Ako ovo slovacko govno upravlja u Bosni kako on hoce onda nam netrebaju izbori.za koji qurac ce izbori,samo zato da nas ima ko potkradati svake cetiri godine.nije on,Lajcak jos procitao bosansku knjigu a kad je procita bice mu jasno sta je Bosna i sta su Bosanci.sa Bosnom i Bosancima ni su mogli izaci na kraj ni Turci,ni Austrougari,ni Svabe pa nece ni Lajcak ni njegov Dodik.
jebali ti cetnici mater i sve gdje god sta imas,
A zasto onda gosn Lagumzdija ucestvujes u izborima?! Ako drugi odlucuju, i ako si toliko siguran u to, KOJI KLINAC ONDA UCESTVUJES U IZBORIMA?! Samo trosis pare i svoje i gradjana! Zato mani se previse filozofiranja jer si tu TANAK KAO GRANA!
e moj balkanski majmune, tebi i tvojim kolegama politicarima u BiH fali jos 1000 godina evolucije u svakom pogledu da stignete gospodina Lajcaka
kakva gamad ovdje komentarise i javlja se..ko ste vi uopste gadovi jedni fasizoidni mamu vam jebem ludu a??? jel vi u pecinama zivite sta je bolan???
jest, cetnici su te trebali zaklat davnih dana, ne znam kako to propustise... aaal\' neka u sljedecoj turi da jebo ti svoj i rod i porod!
gazija,idi ti iscesi krave u stali,mahnise politike.baci im sijena i pustih ih poslije na potok da se napiju ciste vode.