{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Imam pravo da komentiram poteze svih koji o nama odlučuju'

F
15.12.2008. u 17:19
0
16
'Imam pravo da komentiram poteze svih koji o nama odlučuju'
0
'Imam pravo da komentiram poteze svih koji o nama odlučuju'
Predsjednik SDP BIH Zlatko Lagumždija poručio je danas visokom predstavniku za BiH Miroslavu Lajčaku kako on (Lagumdžija) "ima puno pravo i legitimitet da komentira poteze svih onih koji o nama odlučuju".
-Ako Miroslav Lajčak u mojim istupima vidi samo sebe onda on ustvari ne vidi ništa. Ja govorim o tome šta treba uraditi, a ne koju maglu treba pričom prodavati, pa je to možda razlog zašto me čovjek ne razumije, naveo je Lagumdžija u izjavi za javnost, reagirajući na današnju izjavu Lajčaka u Banja Luci u vezi sa predsjednikom SDP-a.

Lagumdžija navodi kako se on ne kandidira ni na kakvu dužnost protiv Lajčaka, već radi protiv ekonomskog i socijalnog stanja i kriminala u kojem se zemlja nalazi.

Kako ističe, onda je valjda logično to da se osjećaju pogođenim kreatori ovakvog stanja. Lajčak, koji je postao neizbježan dio vladajuće šestorke, zato dobro zna da ne može biti amnestiran za blato u koje je zemlja gurnuta.

-Bez obzira na stavove Lajčaka i dijela međunarodne zajednice u BiH, SDP i Zlatko Lagumdžija će se i ubuduće očitovati, ne samo o ovom, nego i o svim pitanjima od interesa za građane i državu BiH, jer za razliku od njih mi, pored toga što živimo, planiramo i ostati u ovoj zemlji. kaže predsjednik SDP-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: