Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi vidi servskog predstavnnika krvvoloka i silledzija...!!! nemas ti nista lopuzo seljoberska osim milijardu eura opljackano drzavi bosni hercegovini...!!!
\"Imam odgovor na moguću reakciju međunarodne zajednice\" Razorit cu vam Brisel, zapalit Amsterdam i ganatirat Budimpestu... HAAAAAHHAA jes ZAAAAJJJEEEBAN
Kupujem pusku, pistolj ili bilo sta od vatrenog oruzja... Opet je dolso vrijeme ....
Čovječe saberi se malo pa zar ne vidiš kako prolaze bjelosvjetske protuhe ,gospodo Srbi imate li vi televizore,internete zar ne vidite da je svijetu dosta takvih....
Banjaluka: Položen kamen temeljac za izgradnju sinagoge NEDJELJA, 01 MAJ 2011 Senator i savjetnik predsjednika RS Arie Livne zahvalio je predsjedniku Miloradu Dodiku, kao i gradonačelniku Banjaluke Dragoljubu Davidoviću što su zajedničkim snagama omogućili da Jevreji ostvare njihov dugo očekivani san, a to je početak izgradnje ovog hrama. Pored visokih zvaničnika RS, ceremoniji polaganja kamena temeljca prisustvovala je i predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović
Sve bi to riješila samo još jedna Oluja...
KUD SVE BOŠNJE TAM I COKATI SRBO
nek ti posisa motku..konjušar Inzko..
Mary pa kako mozes biti toliko gl.upa a praviti se pametna!! PA GDE TI JE JEZIK GL.UPACO ONDA AKO STE VI NAROD GDE VAM JE JEZIIIIIK!!!!! GDE TI JE KULTURA GDE TI JE ISTORIJA SVI ZNAJU DA STE SRBI POTURICE SAMO VI ZNATE DA STE NEKAKVI BOSNJACI A NI JEZIKA NEMATE MORE MARS GL.UPACO!!! BOSNA JE ODUVEK SRPSKA BILA I BICE!!!
ja nemogu da shvatim da mase visoko-obrazovani ljudi u srpskom entitetu mogu toliko dugo glumiti budale, dok ih jedan seoski dripac godinama handri u zdrav mozak...
Dodik - skolski primjer kako politickim doskocicama skrenuti paznju javnosti od kriminala ciji je vrhovni pokrovitelj. Svi su politicari krimosu u Bosni i Hercegovini, ali je ovaj svoj kriminal doveo do savrsenstva. Slucaj za dobre doktorske disertacije u podrucju obmanjivanja sirokih narodnih masa. Hebali smo jeza sa njim svi redom!
@Pretorian.....Bosna nikad nije bila Srpska. Vi ste naseljeni u veci dio Bosne za vrijeme Osmanskog vladanja. Porijeklo Bosanskih Srba je vecinom iz Stare Hercegovine (Istocna Hercegovina, Zapadni djelovi Montenegra). Bilo je Srba i u djelovima Podrinja naravno, to je granicni region. Ako mi ne vjerujes zapitaj se u svoje osobno prezime, kod naprimjer profersora Lakote, srbina iz Nevesinja. I znas sto kazu: Hercegovino, citav svijet naseli a sebe ne raseli. Tako da ako ce netko trebati za Hercegovinu, to ste vi. Prestanite zivitu u iluziji da je Bosna oduvijek bila Srpska. Prestanite ziviti u iluziji da su Bosanci ovdje nesto strano. Ovo je Bosanska zemlja! Eventualna promjena religije ne mjenja nista.
Dodik i Ajalon: Odnosi RS i Izraela na visokom nivou Tanjug | 30. 04. 2011. BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je, posle razgovora sa zamenikom ministra izraelske diplomatije Danijelom Ajalonom, da su odnosi Republike Srpske i Izraela na veoma visokom nivou, izrazivši zadovoljstvo zbog posete visoke izraelske delegacije RS. Izrael i BiH često u sličnim situacijama - Milorad Dodik Ajalon je izrazio želju Izraela za produbljivanjem odnosa sa RS, zbog čega je pozvao predsednika Dodika u posetu Izraelu koja, kako je rekao, ne bi bila samo zvanična, već i prijateljska. \"Svesni smo neizvesnosti koja vlada kako na regionalnom, tako i na globalnom planu i to od nas zahteva još veću saradnju kako bismo prebrodili izazove\", rekao je Ajalon.
KUD SVE BOŠNJE TAM I COKATI SRBO
Kao prvo sad je najvecoj finansiskoj krizi do sad ustvari za nekoliko meseci ce da vidite koliko enormnoj. Uvek ste kladili na pogresnog konja zato sto je najjaci jer ste kuk.avice i odma se podredite ja-cem ne gledajuci da mi rađe potrpimo neko vreme nego da ljubimo du.pe! Nab.ijem ti i sad i eu nak... a ti se dalje nadaj njima KUK.AVICO POTURCENA eto kolko ste opasni more ma.rs tuke us.rane A ovome ne prodajem 3 imam je al ne koristim vise imam i 2 a ja koristim 4 32 gb koja kosta vise nego auto koji ti imas ako ga imas!
Sjecam se vremena kad su nam u Hrvatskoj nudili autonomiju, a mi smo mislili da svijet blefira da cemo izgubiti sve ako se ne smirimo. Savjetovao sam Milosevica da svijet ne blefila da ce ga skrsiti ako ne prihvati ponudu da Kosovo dobije autonomiju u okviru Srbije.... Dodik nije glup da ne vidi da protiv EU/SAD nema sanse, ovo radi da bi ukinuli RS jer je za to dobio par desetaka miliona od bosnjackih lobista.
Boli te Mile penis,dobit ćeš finansijske sankcije,bit će ti zabranjeno kretanje po svijetu,nećeš se moći više kandidovati na izborima,ma boli te pićk@