Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnim drzavama ovo uopste ne bi bilo cudno
A sutra ce u ravnogorski park da ciste.
Ovako nesto samo Srbi mogu, u 23% ne smiju ni reći da idu u crkvu a kamoli da im neko pomogne da očiste...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hasan paša Predojević, rođen kao pravoslavac Nikola Predojević, a danas ga svojataju Bošnjaci samo zato što je prešao na Islam. Ko zna koliko današnjih Bošnjaka potiče iz ovakvih slučajeva.
kad se udruze imam i jevrej jos samo fale popovi za krimi rad.
I jedan korak naprijed je ipak korak naprijed. Ako nećemo mi, normalni ljudi, uraditi taj korak neće niko drugi umjesto nas.
Bravo , sad se fino igrajte
Odlicno. Vise ovakvih primjera molim lepo.
Cek da pitamo Adila Osmanovica za komentar?
...porusili ste 614 dzamija (odnosno sve koje su postojale na teritoriji genocidne tvorevine),sta tu dalje ima da se komentarise i prica?...ne moze vas nista oprati od toga,a kamoli ciscenje dvorista jedne dzamije.
Nas nista i niko ne treba da pere. Vi ste promjenili vjeru za veceru i bog ce vas za to kaznjavat dok je vijeka i svijeta. Jos najbolje da od vas moralista primamo savjete? Sta ste radili u proslosti, narocito u drugom svjetskom, dobro ste i prosli. Suti tamo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok gradonacelnik slavi Dražu, ovi kao ciste i goume suzivot! Obrene, vazda si bio pakas!
...nemoj tako,kvaris komunjarama lijepu sliku bratstva i jedinstva takvim pricama,sta ima veze sto velica chetalje i Drazu,negira genocid,to treba pod tepih...
SVAKA CAST
Ovo je lijepo da se djeca druze zajedno bilo kojih konfesija,ali ja sam veoma skeptican sto se tice SPC.Istorija je pokazala da SPC vise nije vjerska nego politicka organizacija.
A IZ inace redovno dobija Nobelovu za mir...
U normalnoj drzavi ovaj Klix bi se davno zatvorio jer komentari sire mrznju i netrpeljivost,ali sta ces ni predsjedavajuci nam nije bolji.
odličan primjer svima.bravo.
Evo ovako je i u mom selu gdje sam se vratio.Dosad me ni jedan komsija srbin nije odbio za trazenu pomoc,dok nazalost za komsiju bosnjaka to nemogu reci.To je moje istinito stvarno isjustvo.
Nek ste živi i zdravi i ti i komšije. Ja kao srbin iz Federacije nisam nikad imao problema, ali ih ima moje dijete. Vjerovao ti meni ili ne, neka djeca iz obdaništa neće da se igraju s njom jer "Njen babo ne ide u džamiju." U pitanju su djeca ispod 5 godina. Ja sam cijeli život (uključujući i rat) proživio ovdje, za ove ljude bih u vatru skočio, tako da me to iznenadilo neopisivo. Nismo 1992. bježali a sad mi dođe da se pokupim i idem, vjeruj.
da ,Srbi su jako fini i miroljubivi ljudi
Lijepo. Ovo je moja zemlja, mira, suživota i tolerancije
mislio sam da nema vise nade za nas no medjutim 😇
Jel vama Klixe odgovara ovo prepucavanje...Napokon dva čovjeka koja rade na suživotu a vi komentarima na podjelama...