Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi izvještaj donosi nove laži, ništa više. Izvještaj treba da gladi, vlast je korumpirana obitelj, sudstvo je korumpirano i instslirano od strane vlasti, sva javna preduzeća su korumpirana i uprava instslirana od steane vlasti. Školstvo, zdravstvo isto korumpirano.... Vjerske institucije su korumpirane Tenderi namješeni Sve sposobno odlazi... Made in BiH Istinitiji izvještaj ne postoji.
@izbornik Da hoce ove kise prestati bit ce to sve dobro
@izbornik Bravo role, kažeš da je političar korumpiran i njegovi krimosi te prebiju u gradu. Dotle smo došli, svaka nam čas'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istina je brutalna, samo niko ne želi da joj pogleda u oči. Sve do tada, nosevi će vam biti kao u Pinokia koliko vas vaši nacionalni čobani vuku za njega. Oni se bogate,vi tonete nezaustavljivo ka dnu. Prijatno veče vam želim. :-)
hoceno eu zakone, zakonodavtso, nato ali u eu necu!
Sta reci o BiH osim da je broj 1 izbor za svjetske youtubere kad prave videa o apsurdnim drzavama.
EU bi bila LICEMJERNA da kaže da ima NAPRETKA !!! U državi ništa ne FUNKCIONIŠE !!! Nema VLASTI !!! Pravosuđe se urušilo !!! Građani masovno iseljavaju !!! Sve ostalo bi bila VELIKA LAŽ !!!
Rijec "napredak" i "Bosna" ne mogu u isti kontekst nikako... nazalost :(
skonto mile da je nato jedini spas za srbe
2050 ulazimo u EU
Ko živ ko mrtav do tog obečavajučeg ulaska u EU.
Dok BiH udje u EU ona ce se do tada ispraznit.Ne znam koga ce onda primit? Politicke stranke vise vode racunima o tenderima, zaposljavamju svojih clanova , pljackanju firmi preko namjestenog direktora...A o sudstvu i tuzolastvu da ne govorimo..
sto nam mile nasteli brzi put u NATO I EU
Cime se pucaju ovi iz evrope.
mile de lani jos koju da nam ubrzas put u NATO deono referendum,zapadna srbija i onaj dio crne gore mile avvvvvaaavvvv de asker alaha ti
Budala koja spinuje ovakvu vijest vjeruje da smo svi mi laici koji nista nismo procitali o EU
bogami mile ode BIH u NATO expresno i to tvojom zaslugom hvala ti do neba
@filozof07 Hoces ti imati sta od toga? Guze te i on i Bakir, a ti kao da si na lotu dobio. Eto nasekirao si sad Mileta, konta on koliko ce miliona i od natoa profitirati. A gdje si ti u tome?
SDP traje 108 godima, a Vi deliću ste 2 godine u SDPu. SDP će biti i kada se Vi vratite u SDA, nema ucjena, možete odmah nazad, što se mene tiče.
@ZLATAN.ALEM Jes' vam lik zad'o zadaću 😂😂😂. Čujem nećete više primati članove sa TK sa pravom glasa 😂😂😂?
doDicku zao sto mu nema Dr.nauka I upravnika Dretelja Covica,pa da zajedno njih dvojica ko braca obeskuce I rasele bosnjake,a zaboravljaju da ce i oni biti raseljeni